ponedeljak, 13. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] U jednom od ključnih mečeva će im faliti petorica startera

Jedan tim će danas zbog povreda i suspenzija na teren bez petorice startera, među kojima su prvi,drugi i treći strelac tima, prvi asistent, kao i još dvojica izuzetno važnih igrača, a drugi tim se nalazi u sjajnoj formi. Meč okvirno možete preuzeti do 18 časova, a predložena kvota je 2,50

Ekipa Paderborna je ove sezone ozbiljan kandidat za napad na Bundesligu 1, ali do toga će im trebati jako puno dobrih rezultata, a već danas će imati izuzetno težak meč što je i istaknutno, naročito da se vidi broj igrača koji su izuzetno bitni za tim, a danas neće biti na terenu. Paderborn se nalazi na 4.mestu sa 12 pobeda, 3 remija i 7 poraza uz gol razliku 46:27. Na svom stadionu imaju učinak od 8 pobeda i 3 poraza bez remija sa gol razlikom 31:12.

Ono što je izuzetno bitno jestu izostanci danas i to ne bilo kakvi, već izostanci petorice izuzetno bitnih igrača, među kojimas u trojica najboljih strelaca tima, Leipertz (22u/11g/1a – prvi strelac tima), Pieringer (18u/8g/6a – drugi strelac i prvi asistent tima), Platte (19u/6g/3a – treći strelac i treći asistent tima), nema ni centralnog veznog igrača Schallenberg (22u/2g/1a), kao ni levog beka Obermair (20u/1g/3a – četvrti asistent tima).

Sa druge strane je tim koji je u najboljoj formi u ligi, sa pet vezanih pobeda, ali i sedam mečeve bez poraza (još dva remija pre toga) St.Pauli, koji se nalazi na 7.mestu sa 8 pobeda, 8 remija i 6 poraza uz gol razliku 30:26. Na gostovanjima imaju učinak 2-3-6 (13:20). Što se tiče izostanak, ovaj tim će imati na raspolaganju najjači tim jer nema izostanaka najbitnijih i najstandaradnijih igrača, već samo nekoliko igrača koji povremeno ulaze sa klupe.

Mišljenje urednika: Iako je Paderbornu ovaj meč izuzetno bitna, činjenica je da će im faliti petorica ključnih igrača sigurno smanjuje kvalitet ovog tima, a što je još gore dolazi im tim koji ne zna za poraz već 7 vezanih mečeva, u kompletnom sastavu, dvoumili smo se oko predloga zbog broja golova na meču, ali zbog velikog broja izostanak kvalitetnih napadača kod domaćina, opredelili smo se za kombinaciju X2&1-3 gola po kvoti 2,50, najviše zbog velikog broja mečeva gosta u poslednje vreme koji su ostali u rasponu 0-3 gola, a ne verujemo da će ovde biti 0:0.

1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje