ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] U svakoj liniji tima imaju bitne izostanke

Danas će jedan tim odigrati meč bez bitnih igrača u svim linijama tima, faliće i prvi strelac tima, a igraju protiv rivala koji je u dobroj formi. Meč okvirno možete preuzeti do 19 časova, a predložena kvota je 1,65.

Domaći tim Vitoria SC Guimarase naalzi se na 5.mestu koje vodi u evrokupove i ima ambicije da tu i ostane, trenutno su na skoru 12 pobeda, 4 remija i 7 poraza uz gol razliku 24:22, na domaćem terenu imaju skor 8 pobeda, 2 remija i 2 poraza uz gol razliku 14:8. Igraju izuzetno čvrsto kada su domaćini sa prosekom manjim od 2 gola po meču. Tim je u sjajnoj formi jer imaju 5 pobede i 1 remi na prethodnih 6 mečeva.

Za današnji susret će im faliti prvi golman Bruno Varela (22u/0g/0a) iako postoji mala šansa da zaigra, takođe veznjak Lameiras (14u/1g/1a) je pod znakom pitanja, dok je ostatak tima dostupan.

Što se tiče Arouce, oni su na 7.mestu sa skorom 9 pobeda, 7 remija i 7 poraza uz gol razliku 26:31. Na gostovanjima igraju dosta lošije 2 pobede, 6 remija i 3 poraza uz gol razliku 8:16, postizanje golova je problem kada odu van svog stadiona, ali umeju često da odigraju na mali rezultat i izguraju remi.

Za danas će im faliti važni igrači u svakoj liniji tima, u odbrani neće biti štopera Opokua (16u/1g/0a), u veznom redu nema Ruiza (21u/2g/1a), a u napadu fali prvi strelac tima Dabagh (14u/7g/0a), nema ni veznjaka Vitinha (9u/0g/2a).

Mišljenje urednika: Domaći tim se nalazi u jako dobroj formi, dobro igraju na domaćem terenu i mišljenja smo da danas žele da se još više približe cilju, a to je evro takmičenje, gosti igraju tvrdo, ali će danas biti oslabljeni što nas navodi na činjenicu da teško mogu do pobede, a da bi se osigurali predlažemo igru 1X&0-3 gola po kvoti 1,65.

0:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje