sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] UFC dubl: Da li su ovo dobitni predlozi?!

Posle ovog predloga, Sportske Novosti net vs Kladionica imaju skor 6-0!


Glavna borba na predsojećem UFC događaju u Las Vegasu biće između Anthony Smitha i Aleksandra Rakića.

Rakić je jedan od najvećih talenata u UFC industriji, i njegovi udarci mogu biti izuzetni. I dok je Srbin iz Austrije dinamičan, Smith generalno voli strpljivo da vodi svoje borbe i da kalkuliše sa udarcima.


Podsetimo udarca kada je Aleksandar dobio borbu nakon samo 47 sekundi.

https://www.youtube.com/watch?v=BKXBgeS-Jpk


Bivši šampion Smith dolazi u borbu nakon teškog poraza u maju kada je izgubio od Teixeira, i možda nije mentalno dovoljno spreman za ovu borbu.

Rakić je takođe izgubio svoj prethodni meč protiv Oezdemira, ali cela javnost zna da je sudija tu nepravedno presudio u korist Švajcarca. To je bio prvi poraz Rakića nakon 12 uzastopnih pobeda.

Iako Smith ima dosta više iskustva, mi podržavamo kladionicu koja je postavila kvotu 1.36 na Rakića jer UFC mora da ispravi nepravdu iz prošlog meča, + je Aleksandar odlično pripremljen što se može videti na njegovom Instagram profilu gde svakodnevno postavlja kako vredno trenira.


Pored Rakića, na naš dubl ide i favorit u meču Ankalaev Cutelaba. Nećemo puno dužiti o ovoj borbi gde se 9. bori protiv 32. na lisit, i ovde pratimo kvote kladionice. Rus ima skor 9-1, dok je moldavski borac na 6-4.

Istina, i ovde je u prošlom meču načinjena nepravda, kada je sudija ovoga puta u sred borbe prekinuo meč smatrajući da Cutelaba ne može da nastavi.


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje