petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Uz domaćina je tradicija, ali stanje u klubu pred današnji meč nije ni malo dobro

Tradicija je uz domaćina, kome priraju mečevi sa današnjim rivalom. Međutim, danas će im biti teško da iznenade pošto je tim tokom prelaznog roka napustilo puno važnih igrača (ukupno 5), a dodatni problem je činjenica da će 5 igrača zbog povreda biti upitna, a među njima su i prvi strelac i prvi asistent tima. Meč možete odigrati do 18 časova.


Najava meča: Danas će se u terminu od 18 časova po našem vremenu u okviru češke hokejaške čens lige – drugi rang sastati ekipe Usti nad Labem i Češke Budejovice.

Usti: se nalaze na 14. mestu na tabeli sa 42 osvojena boda od kojih je 27 osvojio kao domaćin. Na svom terenu ima prosek od 6.6 gola po meču.

Tim se suočava sa velikim problemima. To se odrazilo i kada pogledamo prelazni rok u poslednje dve nedelje. Klub su u tom periodu napustila  5 hokejaša: M. Weinhold (Prerov), L. Brezak (Litvinov), A. Melka (Kladno), P. Jansky (Litomerice), dok je kapiten tima D. Vrdlovec prešao u Slaviju iz Praga.

Pored toga za današnji meč su zbog povreda upitna 5 igrača: golman A. Stelka, J. Chrpa (37 meča/5 golova/11asistencija), J. Severa (23/6/9), prvi strelac tima J. Vesely (37/19/12) i prvi asistent tima L. Volf (33/9/22).

Češke Budejovice: su jedan od najvećih gradova u zemlji poznat po proizvodnji piva Badvajzer. Hokejaški tim je na 4. mestu na tabeli sa 92 osvojena boda od kojih je samo 33 osvojio kao gost. Ima biz od 4 pobede u 5 poslednja meča. U poslednjem meču su savladali Havirov sa 9:2, a dva najbolja igrača Novak i Gilbert su postigli po 3 gola i 3 asistencije i tako pokazali da su u dobroj formi.

Mišljenje urednika: Od početka meseca su sva tri premiuma iz ove lige izašla veoma lako. Danas postoji bojaz što Budejevicama ne leže Usti i što loše igraju na strani. Ipak zbog problema sa kojima de suočava domaćin, treba očekivati pobedu gosta 2 @1.40 / MaxBet. Hrabri koji žele veću kvotu mogu pokušati kombinovanje sa golovima, koji ne bi trebali da izostanu.

Kraj – 0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje