utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Uz lošu formu suočavaju se i sa brojnim izostancima

Jedan od timova koji će večeras istrčati na teren će biti lišen usluga ne igranja 6 igrača, a još 2 su upitna. To dodatno odaljava ovaj tim od željenog cilja.


Najava meča: Večeras će se u terminu od 19:30 po našem vremenu u okviru švajcarske druge lige sastati ekipe Winterthura i Rapperswila.

Winterthur: se nalazi na 3. mestu na tabeli sa 34 osvojena boda od kojih je kao domaćin osvojio 18 golova. Kao i današnji rival ima prosek golova od oko 3 po meču.


Rapperswil: je na 10. inače posledje na tabeli sa 18 bodova što je 3 manje od najbližeg rivala koji je blizu zone ispadanja. Loše igra kao gost gde,je osvojio samo 7 boda uz seriju od 8 meča bez pobede i samo 1 bod na 6 poslednja gostovanja.

Izostanci u gostujućem timu: prvi golman T. Vranješ (12/0), standardni desni bek M. Morennera je prešao u redove Padove koja je član serije B, upitan je centralni bek E. Kllokoqi (12/2), kao i vezni igrač L. Rexhepi (5/2). Van sastava će biti dva standardna zadnja vezna igrača: D. Ciccone (15/0) i S. Nater (12/0), kao i vezni igrač M. Kleiber (10/0). Od napadača će van sastava jedino biti igrač koji vodi poreklo sa ovih prostora – Haris Samardžić (4/0) koji jedini nije standardan od igrača koji izostaju.


Tradicija: Na 2/4 međusobne je slavio Vintertur, a na pomenuta 10 meča je viđeno 10 golova odnosno 2.5 po meču.


Mišljenje urednika: Vintertur je veliki favorit i može osvojiti laka tri boda u borbi za viši rang. Kvota na njegovu pobedu je u padu. Sama pobeda domaćina 1 donosi kvotu od @1.50 / MaxBet a hrabriji mogu pokušati kombinovanje sa golovima koji ne bi trebali da izostanu.

2:0

Može li Vintertur večeras do važnih bodova u borbi za elitu u zemlji satova i čokolada?!

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje