utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaći tim nije zaslužio da igra ovaj meč, a dolazi mu još jači rival!

Danas će domaći tim igrati ovo utakmicu, iako to nije trebalo da se desi iz određenog razloga, u prethodnom delu sezone imaju jako loše rezultate, a dolazi im rival koji je jači od svih prethodnih. Meč možete odigrati malo posle ponoći!

Radi se o susretu poslednje faze kvalifikacija za Kopa Libertadores, a sastaju se ekipe Defensor (Urugvaj) i Atletiko Mineiro (Brazil), meč počienje u 01:30.

Ekipa Defensora, ove godine prošla je dva kola kvalifikacija iako se očekivalo da će već na prvom stepeniku pokleknuti, protiv ekipe Bolivara, oni su u čudnesnom meču slavili sa igračem više u La Pazu 2:4, ali kada se očekivalo da rutinski privedu posao kraju na domaćem terenu doživeli su poraza 2:3 i samo pukom srećom prošli dalje. U narednom kolu još jedno sreća za ovaj klub, poraženi su u oba meča od Barselone iz Ekvadora (1:2 na domaćem terenu) ali je za ekvadorce igra kaženje igrač pa je on registrovan službenim rezultatom 3:0 za Defensor, posle čega je u revašnu Barsleona slavila samo 1:0. Za vikend su doživeli poraz od Penjarola na domaćem terenu 0:1. Na 5 mečeva ove sezone oni su doživeli 4 poraza! U svim mečevima briljirao je prvi golman Kristobal, a odličan je bio i veteran Navaro.

Oni su predstavnik Urugvaja u kvalifikacijama za ovo takmičenje, prošle godine bili su učesnici grupne faze, ali su ispali sa skorom 1-1-4 (5:7), na gostovanjima su poraženi sva tri puta (dva puta 1:0 i jednom 2:1, Sero Portenjo, Gremio i Mongas).

Tokom prelaznog roka ove godine veliki broj važnih i standardnih igrača otišao je iz kluba, a za sada se čini da nisu dovedene adekvatne zamene. Tim su napustili prvi golman Rejes (26/0), defanzivci Matijas Suarez (37/1/7) koji je prešao u francuski Monpelje, potom levi bek Goni (29/5/3) prešao u Danbio, a nema više ni štopera Gonzala Maulela (35/3/2). U veznom redu bilo je najviše odlazaka, defanzivni vezni Benavidez (21/4/0)prešao je u argentinski Independiente za 2,15 miliona evra, potom krilni napadač Kastro (20/1/9) u meksičku Nekasu za 1,3 miliona evra, a za istu svotu otišao je Cougo (27/4/4) u paragvajski Libertad. Centralni vezni igrač Cardacio (36/1/3) prešao je u Nacional, dok je Kabrera (24/4/3) prešao u kolumbijski Deportivo Kali, najtalentovaniji igrač ovog tima Boseli (21/2/1) prešao je u špansku Đironu. Napad je slabiji za Germana Rivera (36/10/1)

Detalje iz dva meča na domaćem terenu kada su poraženi od Bolivara 2:3 i od Barselone 1:2 pogledajte u sledećim video prilozima:

https://www.youtube.com/watch?v=hbnrayuLdrs

https://www.youtube.com/watch?v=MleKeD0xnlY


Atletiko Mineiro je takmičenje u kvalifikacijama krenuo od 2.kola gde je za rivala takođe imao urugvajskog predstavanika Danubio, posle 2:2 u prvom meču (2 puta vodili) na gostovanju, na domaćem terenu su slavili 3:2 i prošli dalje (vodili 3:0). Sjajan u oba duela bio je 37-godišnji napadač Rikardo Oliveira, nekadašnji napadač Betisa koji je postigao 4 gola u ova dva meča. Uz to tim odlično igra i u prvenstvu Mineiro gde je za sada ostvario skor 5 pobede, 2 remija i 1 poraz (kada su igrali sa rezervistima).


Mišljenje urednika: Domaći tim ima mnogo više sreće nego znanja i najviše se zbog toga našao u ovoj rundi takmičenja, katastrofalna odbrana Bolivara u prvom kolu i administracija u u drugom bili su njihov saveznik, danas protiv Atletiko Mineira sa zaista jako dobrim sastavom (koji doduše ima problema u odbrani), očekujemo najmanje remi, ako ne i pobedu gosta, naš predlog za ovaj meč je igra X2&2+ po kvoti 1,70!

0:2 (0:1)


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM ČLANKU:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje