četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Vaterpolo, Liga Šampiona: najava i predlozi za klađenje (utorak, 30. novembar)

Danas su na programu 4 utakmice grupe A vaterpolo Lige šampiona. Članak sadrži najavu i predlog za klađenje za 2 utakmice. Otvarati do 16h, kada počinje prva utakmica.


16:00 Dinamo Tbilisi – Breša 

Dinamo Tbilisi je apsolutni autsajder u grupi A vaterpolo Lige šampiona. U prva 3. kola je upisao isto toliko poraza uz prosečno 10 data i čak 18 primljenih golova po utakmici. Na svom terenu su poraženi od Barselonete sa 7:20. Breša je jedan od ozbiljnih kandidata za finalni turnir. Kako odmiče sezone u sve su boljoj formi, naročito kada je napad u pitanju. Vezali su 7 pobeda u svim takmičenjima i na svakoj od pomenutih 7 utakmica su postizali 14 ili više golova. Na poslednjem gostovanju u Ligi šampiona savladali su Radnički u Kragujevcu sa 8:14. Breša bi ovde rutinski trebala da dođe do celog plena, a stil igre dva tima najavljuje efikasan susret. Na vama je izbor da li ćete se opredeliti za ubedljivu pobedu Breše ili golove?

Predlog: H2 7.5 @1.70 ili +23.5 @1.85 / sportska kladionica MaxBet

11:19


18:15 Olimpijakos – Barceloneta 

Derbi utakmica 4. kola Lige šampiona. Sa jedne strane imamo prvog favorita za osvajanje i moćan tim koji predvode Filipović, Genidounias, Bušlje, Buač, a sa druge takođe jedan od 3-4 najbolja tima u Evropi – Barcelonetu koju čine igrači koji su okosnica reprezentacije Španije, koja je uz reprezentaciju Srbije i eventualno Hrvatske najbolja na svetu. Barcelonetu predvode iskusni Perone i mladi golgeter Grenados. Očekivano je da pobedu ostvari Olimpijakos, ali tim iz Katalonije će biti tvrd orah (na ruku im ide tradicija, ali i uspon forme).

Predlog: H2 -3.5 (da će Barceloneta pobediti, igrati nerešeno ili izgubiti sa najviše 3 gola razlike) @1.70

8:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje