petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

LaLigue: Da li možemo da naplatimo kvotu 1.75?

Leo Messi nije danas trenirao sa saigračima iz PSG-a i verovatno neće igrati u sredu protiv Nice u meču prvenstva Francuske.

Kako je naveo klub u saopštenju, Messi ima probleme sa želucem. On je sinoć u Parizu dobio Zlatnu loptu, sedmi put u karijeri.

PSG je do kraja godine bez Neymara, koji je na utakmici sa Sent Etjenom povredio levi skočni zglob.

U odsustvu dvojice napadača, na raspolaganju PSG-u ostaju u špicu M. Icardi i K. Mbappe. Meč se igra u Parizu, a čini nam se da je Kylian više fokusiran na fudbal, a Mauro na njegovu ženu Wandu.

Mbappe je ove sezone postigao 7 golova u domaćem šampionatu, dok je Icardi dao 3 gola (poslednji 19. septembra).

Francuski napadač je u solidnoj formi jer je u poslednjih 5 mečeva sa klubom postigao 3 gola.

Nica je u poslednjih 5 mečeva primila makar po jedan gol, i mi ćemo pokušati odigravanjem na Mbappe-a po kvoti 1.75 da on postiže jedan.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje