Advertisement
MaxBet

Jedna od ekipa biće znatno oslabljena danas, a videćemo kako će se sa tim snaći njen rival. Dovoljno je reći da će desetorica fudbalera biti van tima, a mi se nadamo da ćemo uspeti to da naplatimo. Utakmica je na programu od 18:30 po našem vremenu.


Reč je o utakmici 2. kola danskog Kupa po imenu “Landspokal Cup“, a od 18:45 po našem vremenu snage će odmeriti BK Viktoria i Sonderjyske. U 1. kolu BK Viktoria je savladala ekipu Hundested IK rezultatom 3:1, dok je Sonderjyske bio slobodan u 1. kolu takmičenja.

BK Viktoria je niželigaš, gotovo amaterski klub, te ne čudi zašto su kladionice postavile kvote na pobedu domaćina preko 150. Ipak, pitanje je koliko je gost uopšte zainteresovan za ovakve duele, na gostovanje dolazi bez čak desetorice fudbalera, a domaćinima će biti pravi ugođaj da ugoste jednog prvoligaša.

Kada je reč o izostancima, oni su sledeći. Za goste neće igrati Danny Amankwaa (7n/0g/3a, desno krilo), Nicholas Marfelt (5n/0g/0a, levi bek), Kees Luijckx (5n/0g/0a, centralni bek), Victor Ekani (5n/0g/0a, centralni vezni), Marc Pedersen (32n/0g/0a, centralni bek, statistika od prošle sezone), Teit Jacobsen (0n/0g/0a, desni vezni), Christian Jakobsen (8n/2g/0a, desno krilo), Rilwan Hassan (8n/0g/3a, desno krilo), Johan Absalonsen (8n/0g/1a, levo krilo) i Sören Frederiksen (32n/5g/0a, levo krilo, statistika od prošle sezone). Sudeći po transfermarkt-u, ekipa broji 26 igrača, a ako večeras na gostovanje ne ide čak njih 10, na raspolaganju je svega 16 fudbalera za ovaj duel. O izostancima domaćina nemamo relevantnih podataka, ali se nadamo da će biti u što boljem sastavu, kako bi se na adekvatan način suprotstavili prvoligašu.

Izvor informacije možete da proverite na linku: https://soenderjyske.dk/fodbold/truppen-til-saesonens-foerste-pokalkamp/

Dakle, reč je o enormno velikoj razlici u kvalitetu, gosti se u svom prvenstvu nalaze na 8. mestu i sigurno će želeti da se fokusiraju i na meč koji 13. septembra igraju protiv Horsensa. Ipak, teško je zamisliti išta osim ubedljive pobede gosta, a mi se nadamo da će domaćin uspeti da se izbori sa pritiskom i da ne primi baš previše golova, pogotovo jer im je rival itekako oslabljen.

Mišljenje urednika: Ako verujete u to da večeras nećemop videti mnogo golova, tip “0-7” plaća se kvotom 1.80 – 1.84 večeras, a mi idemo tom logikom da se gosti neće preterano forsirati na unapred dobijenoj utakmici, već će se u jednom trenutku zaustaviti. Ostaje nam da vidimo hoće li napadači biti raspoloženi, ili ne.

0:5


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.