petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Večeras su bez desetorice fudbalera i u vrlo nezgodnoj poziciji!

Večeras su bez desetorice fudbalera i u vrlo nezgodnoj poziciji, što će njihov rival sigurno želeti da iskoristi, pogotovo ako se uzme u obzir to da oslabljeni tim neće računati na drugog, a možda čak i na prvog strelca ekipe. Sa druge strane, druga ekipa će biti u gotovo punom sastavu i spremna da napadne sa više opcija. Naš predlog je kvote 1.60, a članak otvarati do 20:00.


Grasshoppers i Luzern sastaće se večeras od 20:30 po našem vremenu, a reč je o 25. kolu švajcarskog prvenstva „Super League„. Nakon 24 odigrana kola, domaćin zauzima 9. mesto na tabeli, dok su gosti na 6. mestu, i imaju 6 bodova prednosti. Jasno je kao dan, pre nego što se liga bude podelila u dve grupe, gostima je u cilju da budu u prvih šest, jer tako, makar u teoriji, mogu da se nadaju Evropi.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada govorimo o izostancima, za domaći tim neće igrati Meritan Shabani (5n/0g/0a, ofanzivni vezni), Michael Kempter (6n/0g/0a, levi bek), Awer Mabil (13n/4g/3a, levo krilo, drugi strelac), Damian Nigg (14n/0g/0a, levo krilo), Manuel Kuttin (3n/0g/0a, golman), Asumah Abubakar (12n/1g/1a, centarfor), Dirk Abels (17n/0g/0a, desni bek), Amir Abrashi (24n/0g/2a, defanzivni vezni), Giotto Morandi (23n/3g/5a, ofanzivni vezni) i Tsiy Ndenge (18n/7g/1a, centralni vezni, prvi strelac, upitan). Za goste neće igrati Kevin Spadanuda (19n/0g/1a, levo krilo), Ismajl Beka (15n/1g/0a, centralni bek) i Nicky Beloko (27n/0g/0a, centralni bek), dok je upitan Kemal Ademi (14n/2g/1a, centarfor).

https://www.gcz.ch/en/news/article/1/gc-zurich-hosts-luzern/
https://fcl.ch/publication/vorbericht-grasshopper-club-zuerich-fc-luzern/

Ako posmatramo poslednjih 5 utakmica, forma je na strani gostiju, koji imaju 3 pobede i 2 poraza, a upravo su u poslednja 2 kola pretrpeli iste, tako da će u jednom momentu morati da poprave neke segmente svoje igre, kako bi izbegli i treći uzastopni poraz. Sa druge strane, 2 pobede, 1 remi i 2 poraza domaćina na poslednjih 5 utakmica, a slavili su jednom na poslednja 4 ligaška meča.

Iako njihovi međusobni susreti u skorije vreme nisu bili toliko efikasni, vredi istaći da su ligaški mečevi obe ekipe na nekom proseku od oko 2.6, odnosno 2.8 golova po utakmici, što je generalno i očekivano od Švajcaraca, tako da se nadamo da je večeras idealna prilika da se taj niz manje efikasnih međusobnih susreta promeni.

Max Meyer ima solidnu sezonu u nogama, a na poslednja 2 meča nije bio u protokolu, dok bi večeras mogao da bude spreman i da predstavlja opasnost po gol domaćina. Dodatno nam ide u korist činjenica da Luzern ima nekoliko fudbalera koji mogu da zaprete golu, a večeras neće imati mnogo problema sa izostancima, te ćemo da probamo sa predlogom „X2&2+“ po kvoti 1.60.

0:1


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i sled akcija ove opklade ne mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje