petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Veoma niska granica na jednu ekipu!

Sutra od 11:30h u okviru Korejanske bejzbol lige igraju SK Wyverns (12-25) i KT Wiz (15-22). Ovo je treći meč u seriji, a trenutno je 0-2 za KT (4:6 i 5:6). Sutra kladionice opet favorizuju goste.

Za KT baca desnoruki Venecuelanac Odrisamer Despaigne (2-3,4.60). Posle dobrih 4 starta i izdvojene 2 pobede, vezao je 3 poraza u poslednja 3 meča. I to ne kakva poraza, nego takva da su ga protivnički udarači izuli iz cipela davaši mu 4,4 i 10 poene. Nijednom nije izdržao duže od 5 izmena. Nisu to ni bile toliko jake ekipe protiv kojih je bacao. Nije još imao prilike da baca protiv SK u ovoj sezoni.

Bacač SK biće Park Joon Hoon, ali nećemo morati o njemu da pričamo jer nam nije bitan kod ove igre.

SK igra dosta bolje kao domaćin nego kao gost, a u poslednjih 11 mečeva čak su 9 prešli granicu od 3 poena koju kladionica postavlja. Loša forma bacača gostiju sigurno će udarači SK pokušati da iskoriste. Iako Despaigne izdrži koliko toliko, moramo da napomenemo da je bullpen KT najlošiji u ligi i sigurno je da će oni dopustiti koji poen domaćinu. Najbolji udarač kod SK je Jaime Romak koji ima 6 HR i 22 RBI. On je udario već 1 HR u seriji protiv KT i sigurno se očekuje dosta od njega u sutrašnjem meču!

Predlog za ovaj meč je SK više od 3,5 poena. Kvota je 1,68. Stvarno ne shvatamo ovako nisku granicu na domaću ekipu!

3:5

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje