četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] VTB Poeni igrača: CSKA vs UNICS (7. Februar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


M. Grigonis (CSKA) 10.5 minus postigao 7pts

Prema najavi vršioca dužnosti trenera (glavni trener Itoudis još uvek van ekipe zbog bolesti) danas bi trebalo doći do promene taktike usled duplog kola protekle nedelje u Evroligi.

Za CSKA nisu dostupne informacije da li će T. Shengelia zaigrati (uprkos tome što se zagrevao na meču sa ALBA, propustio je utakmicu), ali bi danas trebalo da debituje pojačanje iz Bursaspora – Allerik Freeman. Postoji sumnja da će i Will Clyburn propustiti meč pošto nije bio na šuterskom treningu dan pred utakmicu.

Freeman je bio među najboljim strelcima Evrokupa, i trener je najavio da želi da ga uklopi u tim što pre. Verujemo da će danas dobiti 10ak minuta u derbiju protiv UNICSA.

Usled debija Freemana, smatramo da će Grigonis i Lundberg trpeti na minutima (baš kao i Ivan Ukhov).

Marius Grigonis istina igra u poslednje vreme bolje, pošto je protiv Zenita postigao 11 poena, a takođe je prebacivao marginu protiv PAO, ASVELA i EFESA. Protiv Milana i ALBA je ostao jednocifren.

UNICS igra sasvim zadovoljavajuću odbranu, i usled 2 meča Evrolige danas očekujemo nešto sporiji tempo utakmice i litvanskog igrača ispod margine, baš kao što je to bio slučaj u 1. duelu ove sezone kada je imao 3 poena.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje