četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Za danas u timu neće imati dva najbolja strelca i važnog veznog igrača

Jedan tim za danas u svom sastavu neće imati svoja dva najbolja strelca, a faliće i izuzetno važan vezni igrači, drugi tim u solidnoj formi i pun samopouzdanja, meč okvirno možete preuzeti do 20:30 časova, a predložena kvota je 1,65, uz predlog kvote 2,05.

Radi se o Italijanskoj Ligi C – Grupa C i utakmici koja počinje od 21 sat, a sastaju se Foggia – Taranto.

Ekipa Foggia se nalazi na 6.mestu sa skorom 10 pobeda, 5 remija i 9 poraza, uz gol razliku 35:31. Na domaćem terenu imaju učinak 5 pobeda, 2 remija i 4 poraza uz gol razliku 15:15 i upravo su mečevi na domaćem terenu onu što iz uprave kluba traže da se popravi. Ono što je dobro jeste činjenice da su u prethodna dva meča razbili svoje rivale Potenzu na domaćem terenu 3:0 i u gostima favorizovanu Pescaru sa 0:4. Za današnj meč će faliti samo vezni igrač Odjer (16u/0g)

Ekipa Taranto nalazi se na 13.mestu sa 8 pobeda, 6 remija i 10 poraza uz gol razliku 19:29. Na gostovanjima imaju jako slab učinak od 2 pobede, 2 remija i čak 8 poraza uz gol razliku 7:21. U seriji su od pet mečeva bez pobede, 4 remija i 1 poraz, svi mečevi završeni su u rasponu od 0-1 gol.

Za današnji meč gosti neće moći da računaju na neke jako bitne igrače za njih, to su prvi strelac tima, C. Tommasini (18/4g) i drugi strelac tima A. Romano (19u/3g), uz njih nema ni izuzetno bitnog veznog igrača La Monice (19u/1g), a faliće i F.Raičević (5u/0g).

Mišljenje urednika: Gostujući tim nalazi se u jako slaboj formi i bodove mahom osvaja čvrstom odbranom i sa jako malo primljenih golova, sa druge strane Foggia je u formi, igraju jako dobro u poslednje i vreme i po nama danas bi trebalo da dođu do pobede po kvoti 1,65, uz to deluje i da je igra 1&0-3 po kvoti 2,05 takođe jako dobar izbor s obzirom na činjenicu kako gosti igraju. Naravno možete pokušati i sa nekim kobinacijama, sve u zavisnosti od stila vešeg klađenja. Srećno!

2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje