petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Zbog administrativnih problema, danas će im faliti 10 igrača!

Jedan tim putuje na gostovanje bez 10 igrača koji su zbog administrativnih problema van stastava. Meč okvirno možete preuzeti do 22 sata, a predložena kvota je 1,70.

Radi se o prijateljskom susretu timova iz Južne Amerike, a sastaju se Sporting Cristal iz Perua, koji će dočekati kolumbijski tim Deportes Tolima, meč se igra od 22 sata.

Domaći tim Sporting Cristal završio je takmičenje prošle sezone u Peru-u na 3.mestu, ispadajući u polufinalu plej ofa od Melgara, ono što je primetno kod njih jeste činjenica da na domaćem terenu imaju jako dobre partije, u Clausuri su imali skor 5 pobede 3 remija i 1 poraz uz gol razliku 20:10, dok su u Aperturi imali 7 pobeda i 1 remi uz gol razliku 25:13. Jako dobre i efikasne utakmice kada dočekuju svoje rivale.

Sa druge strane Deportes Tolima je zauzela 14.mesto u Clausuri i nisu se ni plasirali u plej of za prvaka Kolumbije, imali su skor 6-8-6, ali su zato u Aperturi stigli do finala gde su poraženi od Atletico Nacionala u dvomeču, ukupnim rezultatom 4:3.

Ono što će za njih predstavljati problem večeras jeste činjenica da ne mogu da računaju na 10 fudbalera koji su zbog problema sa pasošima ostali u Kolumbiji, a radi se o dosta njih koji su nosioci igre ovog tima, poput V.D.Cuesta (prvi golman tima), potom krilni napadač Junior Hernandez (37u/3g/5a četvrti asistent tima), E. Sosa (17u/1g/0a sredina), Nieto (39u/1g/4a), a nema ni napadača Reterije (6u/2g/1a), kao ni H.F.Cacieda (24u/5g/1a)

Mišljenje urednika: Iako se radi o prijateljskom susretu, činjenica da će domaćin imati veliku podršku svojih navijača, koji će podržati svoj tim pred početak nove sezone koja startuje kroz šest dana, domaćin je kompletan i po nama danas bliži pobedi, a naš predlog je igra 1X&2+ po kvoti 1,70!

2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje