petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Zbog finansijskih problema, gost ostao bez četiri važna igrača

Zbog finansijskih problema današnji gost ostao je bez četvorice važnih igrača, a danas ga očekuje duel protiv favorizovanog rivala, meč nije iz fudbala, možete ga preuzeti okvirno do 18:30, a predložena kvota je 1,80.

Radi se o utakmici Norveške hokej lige, u kojoj se u okviru 22.kola sastaju Stjernen – Manglerud.

Domaći tim nalazi se na 3.mestu lige sa 14 pobeda i 7 poraza uz gol razliku 75:56, treći su najbolji napad lige. U svojoj dvorani imaju učinak od 6 pobeda i 5 poraza i gol razliku 38:31. Kada igraju na domaćem terenu igraju mečeve sa prosečno najviše pogodaka u ligi, 6,1 po meču.

Kada pričamo o gostima, tim Manglerud se nalazi u veoma velikoj finansijskoj krizi i iz tog razloga je četiri vrlo važna igrača napustilo tim ovog vikenda, a i sa njima u sastavu ovaj tim je bio na 8 mestu sa 7 pobeda i 14 poraza uz gol razliku 50:70, van svoje dvorane imaju učinak 4 pobede i 6 poraza i gol razliku 27:29. Igrači koji su napustili klub su Mitch Gillam, Darien Craighead, Parker Bowles i Jonathan Racine, a bili su najplaćeniji igrači kluba.

Ove sezone u dosadašnja dva meča Stjernen je slavio sa 4:2 i 3:2.

Mišljenje urednika: Manjak sponzora i publike je doveo do toga da gosti nemaju finansijsku podršku kakvu su očekivali, pa je Stjernen danas apsolutni favorit, a po nama u ovoj situaciji idealna igra može da bude domaćin više od 4,5 gola na meču po kvoti 1,80!

7:1

Povezani članci

2 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje