petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]La Liga,najava,predlozi za klađenje (PETAK)

U petak je na programu jedna utakmica La Lige.

21h Espanjol-Betis

Espanjol nije započeo 2022. godinu baš najbolje. U ovo kolo ulaze nakon samo 1 osvojenog boda u poslednja dva kola. Tome treba da se pridoda i poraz u kupu od Majorke. Istina i taj jedan bod osvojen u prošlom kolu došao je nakon pogotka De Tomasa u 96minutu, bolje rečeno jedva i to protiv Kadiza. Espanjol je trenutno na 11tom mestu na tabeli, sa 10 bodova više od timova iz zone ispadanja,tako da se može reći da će oni svoj cilj u povratničkoj sezoni u La Ligu ispuniti (opstanak). Igraju dosta lepo za oko. Igraju otvoren,napadački fudbal i zaista su retki mečevi na kojima ne postignu,ali i ne prime gol. Mnogo bolje igraju na domaćem terenu nego na gostovanjima. Od svojih  27 bodova čak 20 su osvojili kod kuće što dovoljno govori o tome. Upravo će domaći teren biti njihova  najveća uzdanica u ovom veoma teškom meču. Espanjol ovo kolo dočekuje bez nekih većih izostanaka.

Betis ovo kolo dočekuje u mnogo boljem raspoloženju. Nakon velike pobede u kupu nad najljućim rivalom Seviljom usledila je i ubedljiva pobeda u ligi nad Alavesom 4-0. Trenutno se nalaze na trećem mestu na tabeli sa 5 bodova više od 5toplasiranog Sosijedada i sva je prilika da će uspeti da ostanu u top 4 tima u ligi i izbore mesto u Ligi Šampiona. Bio bi to jedan ogroman uspeh za tim Manuela Pelegrinija.Istina,nije to sve došlo preko noći. Ušao je Betis vrlo ambiciozno u novu sezonu,dovedeno je dosta kvalitetnih igrača plus kvalitetan trener i uspeh je bio zagarantovan. Igra Betis zaista sjajno,imaju jako dobar napad,odbrana je malo klimaviji deo tima,ali dobro, popravljaju to napadači. Moram napomenuti da su jedna od najboljih gostujućih ekipa ove sezone.Van tima za ovo kolo su Montoja,Bartra i Hoakin.

Očekivani sastavi:

Espanyol possible starting lineup:                                                                                  Diego Lopez; Gil, Gomez, David Lopez, Pedrosa; Darder, Morlanes; Embarba, Melendo, Puado; De Tomas

Real Betis possible starting lineup:
Bravo; Bellerin, Pezzella, Gonzalez, Moreno; Carvalho, Rodriguez; Canales, Fekir, Juanmi; Iglesias

Prognoza: Trebalo bi da vidimo otvoren meč sa dosta golova na obe strane.

Tip: GG @ 1.68 sigurnost : 7/10 – 1:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje