Za danas spremna dva predloga sa mečeva koji bi mogli da obiluju kartonima.

...morate imate Premium bodove kako biste pročitali ovu vest.

Ovo je Premium vest i za nju je potrebna registracija i raspoloživ kredit. Ukoliko nemate nalog kliknite ovde kako biste ga napravili ili se ulogujte ovde ako već imate nalog.

Vrednost ove Premium vesti u kreditima: 4


Bet info PREMIUM sekcija sportsko-kladioničarskog portala Sportske Novosti postoji od 22. avgusta i u okviru iste se iz dana u dan trudimo da vam obezbedimo tačne informacije o izostancima, kadrovskim, finansijskim i raznim drugim problemima u kojima se određene ekipe nalaze, a u skladu sa tim predlažemo i određene tipove za klađenje za koje ne možemo da snosimo odgovornost. Dakle, predlozi koje predložimo nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Ono što naša PREMIUM sekcija nudi jesu proverene i tačne informacije dobijene od strane raznih portala, zvaničnih tviter i instagram profila klubova i nijedna od navednih informacija za date utakmice nije izmišljena. Predlog za klađenje predstavlja isključivo naše mišljenje i ne garantuje prolaznost jer danas na određenu utakmicu utiču razni parametri, preko uplata, kladionica, raspoloženja igrača i sličnih stvari, te ne mora da znači da će u 100% slučajeva dobra informacija da se "poklopi" sa prolaznim predlogom za klađenje. Kako je na osnovu pruženih informacija mogućnost biranja željenog tipa velika (danas kladionice u velikoj meri za svaku utakmicu imaju preko 500 različitih tipova), u buduće ćemo vam pružati mogućnost da sami odaberete tip koji ima najveću mogućnost prolaza na osnovu pruženih informacija. Ovo radimo kako ne bismo snosili odgovornost za eventualne gubitke, te će naša jedina odgovornost biti da svaka informacija koju iznesemo bude tačna i proverena.
Za svaki premium članak vam je potreban kredit kako biste ga videli. U mogućnosti ste da kupite neki od sledećih paketa:
30 kredita za donaciju od 10 eura,
70 kredita za donaciju od 15 eura,
170 kredita za donaciju od 25 eura,

Uveli smo i novinu, gde možete da donirate za mesečni paket za 35 evra, čime ćete dobiti neograničenu količinu kredita na dan donacije, do istog dana narednog meseca.


čime otključavate Premium vesti uglavnom po principu 1 kredit = 1 premium vest 1 kredit = 1 premium vest (ukoliko nije drugačije naglašeno u samoj Premium vesti).. Gledali smo da donacija bude ona simbolična jer praktično vrednu informaciju dobijate za već od 0.1 eura, iznos za koji čak ni ne možete uplatiti tiket. Uz svaku Premium vest je informacija i koliko ona vredi kredita. Klikom na dugme Želim da iskoristim svoj kredit i pogledam ovu Premium vest će vam sa vašeg stanja biti oduzeto onoliko kredita koliko je naznačeno da ta vest vredi i potom ćete moći pročitati vest (neće vam se oduzimati kredit ukoliko ponovo posetite tu istu vest).
Ukoliko želite da postanete naš Premium korisnik, javite nam se na e-mail [email protected], navodeći iz koje ste države i koji način uplate želite da koristite. U ponudi su trenutno Skrill i Paypal za sve zemlje, dodatno za korisnike iz Srbije PostNet, za Makedoniju uplatu iz banke na denarski račun.

Vrednost ove Premium vesti u kreditima: 4

Ovo je Premium vest i za nju je potrebna registracija i raspoloživ kredit. Ukoliko nemate nalog kliknite ovde kako biste ga napravili ili se ulogujte ovde ako već imate nalog.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.