četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Prevodiće „super-zvezde“ iz Pariza

Kristof Galtije i oficijalno je imenovan za novog šefa stručnog štaba francuskog šampiona – Paris Sen Žermena.

55-godišnji strateg je sa upravom popularnih „Svetaca“ ugovorio dvogodišnju saradnju i preuzima klubu ovg tima od – Maurisija Poketina sa kojim je saradnja raskinuta.

 

„Oduševljen sam što sam se pridružio Paris Sen Žermenu, želeo bih da se zahvalim predsedniku Naseru Al-Kelaifiju, Luisu Kamposu i klubu na ukazanom poverenju. Potpuno sam svestan odgovornosti koje sa sobom nosi treniranje ovog izvanrednog tima, koji je jedan od najkonkurentnijih i najspektakularnijih klubova u Evropi. Oduševljen sam što ću raditi sa svim ovim talentovanim igračima, kao i sa vrhunskim osobljem ovde u klubu. Znamo šta Paris Sen Žermen predstavlja u francuskom i međunarodnom fudbalu. Moj fokus je na ambiciji, napornom radu i maksimalnom iskorištavanju potencijala tima“, istakao je francuski trener.

„Sa velikim zadovoljstvom možemo da poželimo dobrodošlicu Kristofu u porodicu Pari Sen Žermen. Kristofov rekord je izvanredan, imao je uspeha u svakom klubu u kojem je radio. Njegova mnoga dostignuća zasnovana su na izuzetnom karakteru koji izvlači najbolje iz svojih igrača i njegovih timova – zasnovanog na kolektivnom duhu. Ponosni smo što imamo francuskog trenera i radujemo se sledećem poglavlju rasta kluba sa Kristofom“, dodao je predsednik kluba – Naser Al-Kelaifi.

Galtije je u minuloj sezoni predvodio Nicu, dok je predhodno četiri godine proveo na klupi Lila, kao i osam sezona na poziciji glavnog trenera Sent-Etijena.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje