petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

PRIPREME OMLADINACA: Selektor Jovanović pozvao 17 Orlića

Pored Orlova, ovog meseca zajedno će biti i Orlići. Omladinska reprezentacija Srbije boraviće u Vrnjačkoj Banji od 22. do 26. juna. Prethodno, u ponedeljak, okupiće se u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, a sve kao deo priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, koje ih očekuju u 2021. godini.

Na spisku su golmani Ljubiša Šević (Ekonomac), Luka Đorđević (Siliko, Slovenija) i Andrej Ranković (RB), kao i igrači: Pavle SavkovićUroš Nedeljković (Olimp), Aleksandar StankovićOgnjen Stanković (Požarevac), Aleksandar TomićMilan Mitrović (Zemun Samo pravo), Lazar Živanović (RB), Matija Urošević (Jastrebac), Ensar Redžović (Novi Pazar), Mitar Eraković (Leteći Holanđanin), Andrija Marjanović (Smederevo), Mateja Ćirka (Forum), Strahinja Čarapić (Crvena zvezda) i Lazar Đorđević (Siliko, Slovenija).

U stručnom štabu se nalaze selektor Vladimir Jovanović, treneri Marko Gavrilović i Ivan Mandić, doktor Marko Jovanović, fizioterapeut Branislav Radenković i tim menadžer Igor Gačić.


Izvor: Futsal Srbija

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje