subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

„Prodaje“ kola!

Tokom utorka i srede na programu su bila vanredna kola u najkvalitetnijim nacionalnim šampionatima širom Starog kontinenta, pa da vidimo koje su to tkz. „sigurice“ ovoga puta žargonski rečeno „prodale“…

JUVENTUS – Fiorentina 0:3

Srpski reprezentativac – D.Vlahovic je u uvodnim minutima susreta doneo prednost „Violi“, a kada je J.Cuadrado u 18. minutu igre dobio direktan crveni karton, mogao se predvideti epilog ovog duela. U drugom poluvremu su gosti postigli još dva gola i tako posle 12 godina čekanja ostvarili prvenstveni trijumf na strani protiv torinskog kluba.

NAPOLI – Torino 1:1

Nastavlja Napoli sa dosa slabim rezultatima, te nakon dva poraza, „Napolitanci“ su sada osvojili samo bod, iako su bili veliki favoriti za trijumf protiv ekipe koja se nalazi u zoni ispadanja. Pritom, Torino je bio u i nadomak velike pobede, ali je L.Insigne pogotkom u nadoknadi vremena ipak sprečio treći vezani neuspeh svog tima.

Viljem II – AJAKS 1:1

Navikli smo da Ajaks veoma ubedljivo pobeđuje svoje rivale u prvenstvu Holandije, ali su se ovoga puta „okliznuli“. Gosti su imali čak 3/4 vremena poseda lopte u svojim nogama, 32 udaraca ka protivničnom golu, ali na kraju nisu uspeli da stignu do očekivanog trijumfa.

Sandefjord – ROSENBORG 0:0

Norveški velikan je igrao protiv tima kojeg je savladao na 10 od poslednih 11 međusebnih utakmica, ali im taj podatak nije pomogao da stignu do pobede u poslednjem kolu prvenstva Norveške. Ipak, uprkos „kiksu“ sačuvali su četvrtu poziciju na tabeli i tako izborili nastupe u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje