petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

GALATASARAJ – Antalijaspor 0:0

„Kiks“ zbog kojeg Galatasaraj nakon ovog kola ne zauzima lidersku poziciju u turskom šampionatu, već su pozicionirani na trećem mestu na tabeli. Bili su veliki favoriti za trijumf protiv Antalijaspora, ali nisu uspeli da ostvare očekivanu pobedu. Gosti su od 51. minuta igre imali i igrača više na terenu, jer je vezista domaćeg tima – E.Kilinc dobio direktan crveni karton i tako „olakšao zadatak“ gostućim fudbalerima da stignu do vrednog boda.

Đenova – LACIO 1:1

„Ko je igrao na Lacio, taj je pare bacio“ – ova „stara kladioničarska poslovica“ se obistinila ovog vikenda. „Lacijali“ su u ranoj fazi susreta stigli do prednosti, koju nisu uspeli da sačuvaju, već su „Grifoni“ osvojili itekako bitan bod u njihovoj „borbi“ za opstanak u elitnom rangu italijanskog fudbala.

REAL SOSIJEDAD – Osasuna 1:1

Real Sosijedad je nedavno pobedu na strani u velikom baskijskom derbiju protiv Atletik Bilbaa (0:1), ali su sada ponovo „podbacili“. Ovoga puta bod sa stadiona „Anoeta“ odnela Osasuna koja zauzima pretposlednje mesto na tabeli. Gosti su poveli u 20. minutu utakmice, a iako su domaćini stigli do izjednačenja u prvom minutu drugog dela igre, na kraju nisu uspeli da u potpunosti preokrenu rezultat u svoju korist.

AEL Larisa – PAOK 1:1

PAOK nije uspeo da pobedi ekipu koja se nalazi na pretposlednjoj poziciji u prvenstvu Grčke i koja je pre ovog kola imala četiri vezana poraza. „Kiks“ kojim je solunski klub „dopustio“ prvoplasiranom Olimpijakosu da „im pobegne“ na sedam bodova prednosti na vrhu prvenstvene lestvice. Pritom, gosti mogu da budu i itekako zadovoljni jednim osvojenim bodom sa ovog susreta, jer su do poravnanja stigli tek u 96. minutu iz jedanaesterca.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje