nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

SALZBURG – Linc 0:1

Prvak Austrije je tokom nedelje kao gost uspeo da iznenadi na gostovanju lisabonsku Benfiku i stigne do trijumfa u uvodnom kolu Lige Šampiona. I kako to neretko biva, odmah u narednom prvenstvenom duelu veliki „kiks“. Linc je do pogotka stigao nakon jednog sata igre, dok domaćini uprkos inicijativi nisu uspeli da dođu do poravnanja rezultata i tako izbegnu svoj prvi poraz u novoj sezoni. Ipak, i nakon ovog kola i dalje su na liderskoj poziciji na tabeli.

ANTVERP – RWDM 0:0

Šampion Belgije „ne briljira“ na startu sezone, te je ovo bio njihov treći remi u predhodna tri prvenstvena susreta. Kao apsolutni tragičar ovog meča bez ikakve dileme se izdvodio golandski napadač – Vinsent Jansen koji je u drugom poluvremenu u razmaku od svega 10 minuta uspeo da promaši čak dva jedanaesterca!

Bolonja – NAPOLI 0:0

Popularni „Napolitanci“ definitivno nisu na nivou izdanja iz predhodne sezone kada su osvojili Skudeto, a to se najbolje na ostvarenim rezultata i vidi. Treća utakmica u nizu u okviru „Serie A“ na kojoj nisu trijumfovali. Najbolju priliku propustili su sredinom drugog dela igre kada najbolji golgeter tima – Viktor Osimen nije uspeo da realizuje udarac sa bele tačke. Napoli tako nakom svega 5. odigranog kola, već zaostaje sedam bodova za prvoplasiranim Interom.

Dablin – ŠAMROK ROVERS 0:0

Poslednjeplasirani protiv prvoplasiranog tima lige i dalji scenario je dobro poznat za mnoge ljubitelje sportske prognoze. Gosti su bili zaista ogromni, ogromni favoriti za trijumf, dok je kvota za njihovu pobedu iznosila svega „mizernih“ @1.06, pred početak meča. Fudbaleri Šamroka su imali 80% poseda lopte, uputili 25 udaraca ka golu, izveli 10 kornera, ali na kraju nedovoljno za „unapred upisana“ sva tri boda. Sa druge strane, Dablin koji uveliko je ispao iz lige, je barem tako prekinuo niz od čak 16 uzastopnih poraza protiv ovog rivala.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje