petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

RENDŽERS – Aberdin 1:3

Nakon serije dobrih rezultata, popularni „Policajci“ su pretrpeli veoma neočekivan poraz na svom terenu od Aberdina. Samim tim, već imaju sedam bodova manje u odnosu na prvoplasirani Seltik na samom startu sezone. Usled toga, uprava kluba iz Glazgova je uručila otkaz treneru ekipe – Majklu Bilu.

Klermon – PARIS SEN ŽERMEN 0:0

Izuzetno ubedljiva pobeda u velikom derbiju protiv Marseja (4:0) pre nedelju dana, a sada samo remi bez golova u susretu protiv poslednjeplasiranog tima lige. Aktuelni prvak Francuske nije tako uverljiv na početku novog šampionata, nekoliko slabih rezultata, te su trenutno na tek petoj poziciji na tabeli.

Vulverhempton – MANČESTER SITI 2:1

Eliminacija iz daljeg toka Liga Kupa, a onda i prvi poraz u sezoni i okviru Premijer lige, te nimalo dobra nedelje za prvaka Evrope i Engleske. Gosti su bili bez nekoliko dosta bitnih pojedinaca, ali uprkos tome imali su ulogu velikog favorita. Na kraju drugi poraz u nizu i tako loša uvertira pred duele protiv RB Lajpciga i Arsenala.

MANČESTER JUNAJTED – Kristal Palas 0:1

Mančester Junajted je tokom nedelje u sklopu Liga Kupa pred svojom publikom dosta lako i ubedljivo savladao Kristal Palas (3:0), a sada se londonski klub „osvetio“ i šokirao favorizovane domaćine. Gosti su do prednosti stigli u 25. minutu utakmice i do kraja su uspešno sačuvali vodstvo. Veliki problem za Erika Ten Haga u uvodnom delu sezone, jer ekipa igra veoma, veoma slabo.

Teplice – SLAVIJA PRAG 0:0

Bili su gosti veliki favoriti, ali to nisu opravdali. Pritom, domaćini su u sudijskoj nadoknadi prvog dela igre proma šili jedanaesterac. U nastavku su fudbaler Slavije bili dominantniji na terenu, postigli su gol u 73. minutu, ali je on na kraju poništen nakon signalizacije iz VAR sobe.

RVDM – GENT 1:1

Ponovo je RVDM bio „koban“ za favorite u Belgije. Nakon Atverpena, ni Gent nije uspeo da osvoji ceo „plen“ u duelu protiv ovog tima. Gosti su poveli sredinom prvog dela igre, ali su domaćini poravnali ishod na semaforu u poslednjim momentima prvog poluvremena. Gent je u nastavku dominirao, ali nije uspeo da stigne do novog gola i samim tim trijumfa.

KLUB BRIŽ – St. Truden 1:1

Treći remi u nizu za Klub Briž. Nije bilo golova u prvih 45 minuta, a u nastavku su domaćini iz bukvalno prve akcije došli do vodstva. Gosti se svakako nisu predavali, te su u 66. minutu poravnali rezultat na 1:1, koji je ujedno bio i konačan.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje