subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

Hibernijan – SELTIK 0:0

Seltik je do ovog kola imao perfektan skor na strani 5/5, ali su ovog vikenda tu sjajnu seriju ipak prekinuli. Po drugi put uzastopno nisu uspeli da savladaju ekipu Hibernijana. „Zeleno-beli“ su svakako bili daleko dominantniji tim na samom terenu, ali nikako nisu uspevali da probiju „bedem“ domaćeg tima.

BENFIKA – Kasa Pija 1:1

Prva prvenstvena utakmica ove sezone na kojoj Benfika pred svojom publikom nije uspela da osvoji sva tri boda. Lisabonski klub je poveo na samom kraju prvog dela igre i tada je delovalo da će u nastavku imati „lagan posao“. U drugom poluvremenu, prvo su gosti promašili jedanaesterac, da bi domaćinima bio poništen pogodak nakon intervencije iz VAR sobe. Kako Benfika nije uspela da duplira svoju prednost „kazna“ je usledila na 10-tak minuta pre kraja susreta. Od tada su domaći fudbaleri krenuli silovito na gol rivala, stvorili nekoliko prilika, ali nisu uspeli da dođu do novog pogotka i samim tim i trijumfa.

PLZEN – Karvina 0:1

Plzen je izgubio ubedljivo u proteklom kolu, te se sada očekivala njihova adekvatna reakcija. Postigli su pogodak na samom isteku prvog poluvremena, ali on nije bio priznat. U nastavku su gosti stigli do vodsta na 15-tak minuta pre kraja susreta, koje su na kraju uspešno sačuvali i tako došli do veoma neočekivanog trijumfa.

LEGIJA – Stal Mielec 1:3

Igra Legija dobro u Evropi, ali zato u prvenstvu imaju ogromnih problema. Neuspeh protiv Stal Mieleca bio je četvrti uzastopni poraz u nacionalnom šampionatu Poljske. Sa druge strane, gosti su prekinuli isti takav niz od četiri vezana poraza. U jednom trenutku na semaforu je stajao 0:3 rezultat, a domaćini su na kraju postigli samo počasni pogodak.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje