nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

SELTIK – Madervel 1:1

Drugi „kiks“ Seltika ove sezone na svom terenu. Sredinom drugog dela igre nisu realizovali jedanaesterac, ali su drugi udarac sa bele tačke na 10-tak minuta pre kraja utakmice uspeli da pretvore u pogodak. Ipak, gosti su golom u 90-tom minutu meča uspeli da poravnaju rezultat i tako po drugi put zaradom odnosu bod za Seltik Parka u Glazgovu.

Aberdin – RENDŽERS 1:1

Imao je Rendžers izuzetno dobru priliku da smanji bodovni zaostatak za Seltikom, ali nisu uspeli to da urade. Domaćini su poveli u ranoj fazi utakmice zahvaljujući pogotku reprezentativca Makedonije – Bojan Miovskog, dok su gosti uprkos velikoj inicijativi do boda stigli tek u sudijskoj nadoknadi vremena kada je kapitet ekipe – Džejms Tavernije pogodio sa 11 metara. „Policajci“ tako i dalje imaju osam bodova manje (uz jedan zaostali duel) u odnosu na najvećeg rivala.

Rajo Valjekano – BARSELONA 1:1

Nakon remija protiv madridskog Reala, Rajo Valjekano je uspeo da osvoji i bod protiv favorizovane Barselone. Klub iz Madrida je do vodstva stigao u 39. minutu susreta, dok je aktuelni prvak do boda stigao nakon autogola domaćina u 82. minutu. Ovo je bila čak peta uzastopna utakmica na kojoj Barselona nije uspela da trijumfuje protiv Rajo Valjekana.

LEGIJA – Varta 2:2

Legija ima dosta problema u poslednje vreme u nacionalnom prvenstvu, za razliku od Lige Konferencije, gde su lideri svoje grupe. Varta je u 40. minutu imala dva gola prednosti, ali su fudbaleri Legije u sudijskoj nadoknadi prvog dela igre iz penala smanjili zaostatak. U nastavku su sredinom drugog poluvremena poravnali rezultat na semaforu, ali nisu mogli i do potpunog preokreta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje