utorak, 14. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

Volos – OLIMPIJAKOS 2:2

Zaista „luda“ utakmica u Volosu. U 20. minutu gosti su dobili direktan crveni karton, a domaćini penal iz kojeg su i poveli (nakon odbitka). Pri samom kraju prvog dela igre, Olimpijakos je iz jedanaesterca poravnao na 1:1, dok su  i domaćini u 12. minutu nadoknade prvog poluvremena ostali sa desetoricom fudbalera na terenu. U nastavku je Volos ponovo sa bele tačke došao do vodstva, ali su „crveno-beli“ veoma brzo uzvratili, zahvaljujući autogolu. Do kraja duele Olimpijakos je postigao još dva gola, ali su oni bili poni šteni nakon signalizacije iz VAR sobe. Duboko u sudijskoj nadoknadi vremena meč je bio i prekinut. Na kraju podela bodova.

FERENCVAROŠ – Mezokovesd 0:0

Dosta problema za Ferencvaroš u poslednjem periodu u okviru nacionalnog prvenstva. Naime, ovo je bila četvrta uzastopna utakmica na kojoj nisu upisali trijumf. Usled slabih rezultata, više nisu ni na liderskoj poziciji na tabeli. Na ovom duelu bili su dominantniji rival na teren, ali nisu uspeli da „slome otpor gostiju.

MOLDE – Ham Kam 1:1

Ni za jednu od ekipa poslednji duel u šampionatu nije imao poseban rezultatski značaj. Pritom, Molde je u četvrtak igrao svoj meč u Ligi Evrope, te su bili i sigurno umorniji od rivala. Gosti su poveli pogotkom u 28. minutu susreta, dok je Molde izbegao poraz na svom terenu nakon realizovanog penala u poslednjim minutima utakmice.

FCSB – Otelul 0:2

Lider rumunskog prvenstva je pretrpeo svoj treći poraz u aktuelnoj sezoni. Otelul je poveo na samom startu duela i tako najavio potencijalno „iznenađenje“. Sredinom drugog poluvremena su duplirali svoju prednost, dok su domaćini utakmicu okon čali i sa igračem manje na terenu.

Moreirense – BENFIKA 0:0

Moreirense je bio izuzetno opasan u prvom delu igre, jer su pogodili okvir gola, dok im je pogodak poništen zbog nedozvoljene pozicije. U nastavku je Benfika preuzela kontrolu nad igrom, stigla do prednosti, ali nakon intervencije iz VAR sobe gol nije priznat. Lisabonski klub tako na trećem uzastopnom susretu nije uspeo da savlada Moreirense, odnosno imaju samo dva trijumfa na poslednjih sedam utakmica protiv ovog rivala.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje