subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

Borusija Mehengladbah – BAJERN MINHEN 3:2

Za popularne „Bavarce“ ponovo se gostovanje u Mehengladbahu pokazalo kao izuzetno neugodno. Naime, minhenski klub je ostvario samo dva trijumfa na predhodnih osam duela protiv „Koltova“ na njihovom stadionu. Ovoga puta, aktuelni prvak je sjajno otvorio utakmicu, imao je dva gola prednosti, ali se domaćini nisu predavali, već su uspeli da preokrenu rezultat u svoju korist i sitgnu do dosta neočekivane pobede. Bajern Minhen je tako posle 10 godina sebi dopustio taj „luksuz“ da ne osvoji nijedan bod u susretu kada ima prednost od dva pogotka.

BAJER LEVERKUZEN – Verder Bremen 1:1

„Farmaceuti“ su značajno „pali“ u formi, jer su nakon dva vezana poraza u Bundesligi, ovog vikenda osvojili samo bod u susretu protiv kluba iz Bremena. Domaćini su bili veliki favoriti za trijumf, ali su na kraju osvojili samo bod iz subotnjeg meča. Gosti su iz svog jedinog udarca u okvir gola stigli do prednosti, a Bajer Leverkuzen iako je bio dosta bolji tim tokom čitave utakmice, uspeo je samo da poravna rezultat, ali ne i da stigne do kompletnog preokreta.

Osasuna – REAL MADRID 0:0

Madridski klub ove sezone naprosto „ne ume“ da odigraju dobru utakmicu i da zabeleži trijumf protiv objektivno dosta slabijih rivala. Derbi susrete protiv – Barselone, Sevilje, Atletiko Madrida su rešavali u svoju korist, ali su se „saplitali“ sa – Kadizom, Alavesom, Elčeom, a sada i Osasunom. „Kraljevski klub“ je imao 70% poseda lopte pod svojom kontrolom, ali skoro i da nisu „zapretili“ ozbiljnije domaćem golmanu, jer su uputili samo jedan šut koji je išao u okviru gola ekipe iz Pamplone.

Krouli Taun – LIDS JUNAJTED 3:0

„Vruć šamar“ za trenera Lids Junajteda – Marsela Bijelsu, jer je u 1/32-finalu FA Kupa eliminisan od ekipe koja nastupa u četvrtom rangu engleskog fudbala. Krouli Taun je tako na veliko iznenađenje iz daljeg toka takmičenja uspeo da eliminiše favorizovanog premierligaša. Domaćini su imalo svega 29% poseda lopte, ali su uputili čak 15 udaraca, od koji su tri završila u mreži. Pritom, Lids Junajted do kraja utakmice nije uspeo ni da „ublaži“ poraz, odnosno da stigne do barem počasnog pogotka.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje