ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

ASTON VILA – Šefild Junajted 1:1

Aston Vila je do ovog vikenda na svom terenu imala perfektan skor, te joj je pripadala uloga ogromnog favorita protiv nojavlije u ligi. Dugo je klub iz Birmingema pokušao da „otvori“ rezultat, a kada su to uspeli, taj pogodak je poništen nakon signalizacije iz VAR sobe. U samom finišu duela gosti su došli do izuzetno neočekivanog vodstva i bili su nadomak ogromne pobede, ali je rezervista – Nikolo Zaniolo golom duboko u sudijskoj nadoknadi vremena uspeo svog timu da obezbedi makar jedan bod iz ovog susreta.

Salernitana – MILAN 2:2

Poslednjeplasirani tim italijanskog prvenstva uspeo je da iznenadi velikog favorita iz Milana. „Rosoneri“ su dobro započeli meč i u uvodnoj fazi stekli minimalnu prednost. Ipak, domaćini se nisu predavali, već su uspeli da preokrenu rezultat potpunu na svoju stranu, dok su „Rosoneri“ izbegli poraz zahvaljujići pogotku srpskog reprezentativca – Luke Jovića na isteku 90-tog minuta utakmice.

ANTVERP – Vesterlo 2:2

Antverp je na pauzu između dva poluvremena otišao sa minimalnim vodstvom, nakon gola u sudijskoj nadoknadi vremena. Tada je delovalo da „idu“ prema sigurnom trijumfu, ali su u nastavku fudbaler Vesterloa zaigrali veoma dobro, te u razmaku od svega šest minuta postigli dva gola i tako preokrenuli rezultat. Favorizovanog domaćina je poraza „spasio“ kapiten ekipe – Tobi Aldervireld golom u 85. minutu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje