petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

Fulam – ARSENAL 2:1

Nakon poraza na svom terenu od Vest Hem Junajteda, Arsenal je u poslednjem danu kalendarske 2023. godine pretrpeo novi neuspeh i to ponovo protiv gradskog rivala. Popularne „Tobdžije“ su već u uvodnim minutima utakmice stigli do vodstva, ali su domaćini uspeli da preokrenu rezultat u svoju korist i tako dođu do velikog trijumfa protiv Arsenala nakon 12 godina čekanja.

NAPOLI – Monca 0:0

Mnogo problema za „Napolitance“ u ovom momentu. Daleko su od igara iz minule sezone kada su dosta uverljivo osvojili „Skudeto“. Nikako da „uhvate“ pravi kontinuitet dobrih rezultata. Samo bod na svom terenu protiv Monca, koja je mogla i do celog „plena“, ali Mateo Pesina nije realizovao udarac sa 11 metara sredinom drugog poluvremena.

Đenova – INTER 1:1

Marko Arnautović je doveo „Neroazure“ u prednost, ali je u sedmom minutu sudijske nadoknade prvog dela igre rumunski internacionalac – Radu Dragušin poravnao rezultat na semaforu. U sastavu gostiju nije bilo najboljeg pojedinca i strelca ekipe – Lautara Martineza, te se njegov izostanak svakako osetio. Uprkos remiju, Inter je i dalje lider „Serie A“ sa dva poena prednosti u odnosu na Juventus.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje