petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

 

BAJERN MINHEN – Verder Bremen 0:1

Definitivno najveće iznenađenje vikenda za nama. Gosti iz Bremena se kući vraćaju sa celim „plenom“ iz Minhena. Verder je u prvom poluvremenu postigao pogodak, ali on nije bio priznat nakon signalizacije iz VAR sobe. Ipak, stigli su do vodstva nakon jednog sata igre, a aktuelni prvak do kraja utakmice nije uspeo da makar izbegne poraz. Time, „Bavarci“ sada imaju sedam bodova zaostatka u odnosu na prvoplasirani Bajer Leverkuzen.

Utreht – PSV 1:1

Seriji od 17 uzastopnih prvenstvenih pobeda PSV-a je ovoga vikenda došao kraj. Već na samom startu duela „Filipsovci“ su stekli mininalnu prednost koju su imali i na poluvremenu. U nastavku su domaćini uspeli da poravnaju rezultat, dok gosti iz Ajndhovena nisu uspeli da stignu do novog pogotka, dok nisu imali ni sreću, otkako su pogodili okvir gola.

AZ ALKMAR – Cvole 2:2

Dosta problema za AZ Alkmar u poslednje vreme. Nakon dva poraza, sada samo osvojen bod na svom terenu. Nije bilo pogodaka u prvom delu igre, dok je drugo poluvreme donelo mnogo toga interesantnog. Cvole je dva puta vodio, AZ Alkmar dva puta stizao zaostatak, a drugi put pogotkom duboko u sudijskoj nadoknavi vremena.

FENERBAHČE – Samsunspor 1:1

Veliki „kiks“ Fenerbahčea. Imali su minimalnu prednost na poluvremenu koju nisu uspeli da sačuvaju. Popularni „Kanarinci“ su imali pola sata da stignu do drugog pogotka, ali nisu realizovali nekoliko dobrih prilika. Time, dopustili su gradskom rivalu Galatasaraju da se bodovno poravnaju na vrhu tabele nakon ovog kola.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje