petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

JUVENTUS – Empoli 1:1

„Crno-beli“ su u ranoj fazi utakmice ostali sa fudbalerom manje na terenu (Arkadijuš Milik je dobio direktan crveni karton), a to se na kraju i ispostavilo kao ključno. Dušan Vlahovi ć je nastavio svoj golgeterski niz, ali su gosti uspeli da poravnaju rezultat i tako stignu do veoma vrednog boda u borbi za opstanak. Torinski klub je ovim „kiksom“ prepustio lidersku poziciju na tabeli milanskom Interu.

BARSELONA – Viljareal 3:5

Poraz u finalu Superkupa Španije, a zatim i eliminacija iz daljeg toka nacionalnog kupa „Copa del Rey“ i sada pravi „potop“ od popularne „Žute podmornice“. Viljareal je nakon jednog sata igre imao prednost od dva gola razlike, ali je Barselona u razmaku od svega 11 minuta uspela da potpuno preokrene rezultat u svoju korist. Ipak, gosti su odigrali sjajno samo završnicu duela, postigli tri pogotka i tako naneli veoma težak poraz Barseloni. Nakon utakmice trener ekipe – Ćavi je istakao da na kraju sezone odlazi i da klub treba da potraži novog trenera. Teški dani za španskog velikana.

PARIS SEN ŽERMEN – Brest 2:2

Aktuelni prvak je imao dva gola prednosti na poluvremenu i delovalo je da dolaze do sigurne i uverljive pobede. Ipak, gosti se nisu predavali, u nastavku utakmice došli su do izjednačenja rezultata, a ujedno i boda. Samim tim, nastavili su sa svojim odličnim partijama, jer su predhodni poraz pretrpeli još početkom novembra meseca.

Eupen – ANTVERP 1:0

Prvak Belgije je u velikim problemima. Dosta promenljivih i slabih rezultata u poslednje vreme. Ovoga vikenda poraz od tima koji je bio na deobi pretposlednjeg mesta na tabeli. Eupen je došao do vodstva u 30. minutu, dok su gosti ponajbolju priliku za poravnanje rezultata imali sredinom drugog dela igre kada nisu uspeli da realizuju jedanaesterac. Antverp nakon ovog kola ima 17 bodova manje u odnosu na lidera prvenstva, Rojal Union.

BAJER LEVERKUZEN – Borusija Mehengladbah 0:0

Nakon dva trijumfa u nadoknadi vremena, ovoga puta „Farmaceuti“ nisu uspeli da savladaju popularne „Koltove“. Bajer Leverkuzen je imao i dosta problema sa izostancima, ali i pored toga bili su daleko dominantniji tim na terenu, ali nisu na kraju „slomili“ defanzivu gostiju. I dalje su na liderskoj poziciji na tabeli, sa samo dva poena prednosti u odnosu na minhenski Bajern.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje