subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

Aberdin – SELTIK 1:1

Seltik je dominirao tokom kompletnog prvog poluvremena, ali na odmor nisu imali prednost, otkako im je jedan pogodak poništen nakon intervencije iz VAR sobe. Na samom startu drugog dela reprezentativac Makedonije – Bojan Miovski je doveo Aberdin do vodstva, dok su „zeleno-beli“ uspeli da poravnaju rezultat, ali ne i da dođu do potpunog preokreta.

PORTO – Rio Ave 0:0

Veliki „kiks“ za Porto koji ih mnogo udaljava od „borbe“ za titulu prvaka Portugala. U prvom delu igre dva gola im nisu priznata zbog ofsajd pozicija, dok im je naknadno i poništen prvično dosuđeni jedanaesterac. U nastavku su imali 70% poseda lopte, uputili 13 udaraca, izveli 14 kornera, ali sve to nedovoljno da slome „otpor“ gostiju, koji su tako osvojili veoma vredan bod u nastojanju da izbore opstanak u ligi.

MONAKO – Le Avr 1:1

Nije bilo golova u prvom poluvremenu, a Monako je poveo sredinom drugog dela igre. Ipak, to vodstvo je trajalo samo dva minuta, jer su gosti zahvaljujući autogolu domaćina poravnali rezultat na semaforu. Do kraja utakmice nije bilo više pogodaka, a Le Avr je postigao gol i osvojio bod, iako nije uputio nijedan udarac u okviru protivničkog gola. Monako nakon ovog „kiksa“ više nije u TOP 4 zoni.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje