nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

Frajburg – BAJERN MINHEN 2:2

Nastavljaju se problemi u redovima giganta iz Bavarske. Frajburg je stigao do prednosti u ranoj fazi duela, ali je aktuelni prvak uspeo da preokrene rezultat u svoju korist. Ipak, domaćini se nisu predavali te su u finišu uspeli da izjednače. Minhenski klub tako na 10 kola pre kraja šampionata ima čak 10 bodova zaostatka u odnosu na prvoplasirani Bajer Leverkuzen.

RENDŽERS – Madervel 1:2

Seriji pobeda popularnih „Policajaca“ ovoga vikenda došao je kraj. Madervel je poveo u 9. minutu i imao minimalnu prednost nakon prvog dela igre. U nastavku je Rendžers poravnao rezultat na semaforu nakon realizovanog penala i kada su svi očekivali potpuni preokret, gosti su ponovo stigli do vodsta i tako odneli potpun neočekivano ceo „plen“ iz Glazgova.

Harts – SELTIK 2:0

Aktuelni prvak nije uspeo da iskoristi poraz Rendžersa, te su i oni sami „kiksirali“. U uvodnom delu meča su prvo promašili jedanaesterac, a zatim su dobili i direktan crveni karton. Na samom kraju prvog poluvremena domaći su postigli pogodak iz penala, dok im je novi pogodak poništen nakon intervencije iz VAR sobe. U nastavku je najbolji strelac lige – Lawrence Shankland duplirao prednost svog tima i ujedno postavio konačan ishod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje