četvrtak, 16. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

LIVEPRUL – Kristal Palas 0:1

Nakon debakla pre nekoliko dana na svom terenu od Atalante (0:3) u prvoj utakmici 1/4-finala Lige Evrope, ovoga vikenda potpuno neočekivan poraz od Kristal Palasa koji je bio u dosta slaboj formi. Gosti su do gola stigli u 14. minutu utakmice, a to je ujedno bio i konačan rezultat meča, iako je bilo prilika za nove golove sa obe strane terena. Ovim porazom, „Redsi“ su ispustili lidersku poziciju na tabeli.

ARSENAL – Aston Vila 0:2

I drugi tim koji se bori za titulu u nedelju poslepodne je doživeo poraz pred svojim fanovima. U prvom poluvremenu je bilo prilika sa obe strane, ali nije bilo golova. U nastavku, klub iz Birmingema je bio znatno konkretniji, pogađao okvir gola, a pri samom kraju utakmice postigli su dva brza pogotka i tako napravili veliko iznenađenje. Arsenal tako u lošem raspoloženju odlazi u na gostovanje minhenskom Bajernu u revanšu 1/4-finala Lige Šampiona, dok je Aston Vila osvojila itekako bitne bodove u njihovoj „borbi“ za mesto u TOP 4 zoni.

PORTO – Famalikao 2:2

Ogromni problemi za Porto. Kako na terenu, tako i van njega (izbori za novog predsenika). Popularni „Zmajevi“ su potpuno van ritma i po prvi put posle mnogo godina daleko su od „borbe“ za naslov prvaka Portugala. Pritom, sada i treća pozicija je itekako „ugrožena“, jer su trenutno bodovno poravnati sa Bragom na pet kola pre kraja šampiona.

INTER – Kaljari 2:2

Dva puta su vodili „Neroazuri“, ali je isto toliko klub sa Sardinije dolazio do poravnanja rezultata na semaforu. „Kiks“ Intera koji ih sasvim izvesno „ne boli“, jer imaju dvocifrenu prednost na vrhu tabele. Pritom, do novog Skudeta mogli bi već u narednom kolu ukoliko uspeju da savladaju u velikom derbiju gradskog rivala, Milan.

NAPOLI – Frosinone 2:2

Protekla sezona zaista sjajna, osvojena titula u „Seria A“, a ova potpuno suprotnost. Ne mogu „Napolitanci“ da povežu nekoliko dobrih utakmica u nizu, a posebno na svom terenu. Dva puta su imali prednost na svojoj strani, ali su gosti oba puta stizali zaostatak, a pritom tokom prvom poluvremena nisu realizovali jedanaesterac. Napoli je tako sve dalje od mesta koja vode u Evrope, dok je Frosinone osvojio veoma vredan bod u nastojanju da izbore opstanak u elitnom rangu italijanskog fudbala.

Ros Kaunti – RENDŽERS 3:2

Rendžers je imao minimalno vodstvo na pauzi između dva poluvremena i delovalo je da idu ka sigurnom trijumfu. Ipak, domaćini su u nastavku zaigrali dosta bolje, postigli čak tri gola, a popularni „Policajci“ su na samom kraju duela uspeli samo da „ublaže“ poraz. Nakon ovog neuspeha, Rendžers ima jednu utakmicu manje odigranu i četiri poena zaostatka u odnosu na prvoplasirani Seltik.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje