petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

ATLETIK BILBAO – Granada 1:1

Veliki „kiks“ ekipe iz regije Baskije u njihovom nastojanju da na kraju sezone zauzmu mesto u TOP 4 i samim time izbore plasman u Ligu Šampiona. Gosti su stigli do prednosti na samom startu duela usled autogola, dok su domaćini sredinom prvog poluvremena uspeli da poravnaju rezultat na semaforu. Do kraj susreta Atletik Bilbao je imao nekoliko dobrih prilika, ali je izostala realizacija. Samim tim, Granada je postigla pogodak, osvojila bod, a da pritom nije uputila nijedan jedini udarac u okvir protivničkog gola.

Empoli – NAPOLI 1:0

Šampion iz minule sezone, sada ima ogromnih problema. Od samom starta prvenstva nemaju kontinuitet u svojim izdanjima. Ovoga vikenda poraz protiv ekipe koja se bori za opstanak. Empoli je poveo već u 4. minutu susreta i do kraja utakmice su se uspešno odbranili. Za njih veoma bitna tri boda, dok je Napoli sve dalje od plasmana u Evropu.

FERENCVAROŠ – Kišvarda 0:0

Seriji pobeda Ferencvaroša ovoga vikenda došao je kraj, kada je malo ko očekivao. Remi i to bez golova protiv tima koji se nalazi u zoni ispadanja. Ipak, sigurno neće mnogo uticati na njih, jer su nakon ovog kola i definitivno osvojili titulu prvaka Mađarske, jer na četiri kola pre kraja sezone imaju nedostižnih 15 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Fehervar.

SLAVIJA PRAG – Sigma 2:2

Nije bilo pogodaka u prvom delu igre, ali zato u drugom prava goleda. Gosti su na ovoj utakmici uputili samo dva šuta ka protivničkom golmanu i potpuno neverovatno postigli isto toliko pogodaka. Do kraja meča, Slavija je uspela da izbegne poraz, ali ne i da potpuno preokrene rezultat u svoju korist, iako su u samoj nadoknadi vremena propustili dve zaista dobre prilike za pobedu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje