petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„Prodaje“ vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz „sigurice“, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u „zaborav“.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno „prodao“…

Čelzi – Sautempton 3:3

Londonski klub je vodio i 2:0 u jednom momentu, pa i 3:2, međutim ponovo su pokazali da imaju „poroznu“ odbranu, jer su primili gol u nadoknadi vremena i tako ostali bez trijumfa.

Totenhem – Vest Hem Junajted 3:3

Zaista neverovatan derbi grada Londona. „Pevci“ su već nakon 16 minuta igre imali prednost od tri pogotka, ali je sama završnica donela pravi šok. U razmaku od 82. do 85. minuta Vest Hem Junajteda je smanjio rezultat na 3:2, da bi u poslednjim sekundama utakmice Manuel Lanzini postigao zaista fantastičan pogodak i postavio konačnih 3:3.

Krotone – Juventus 1:1

Aktuelni prvak Italije u svojim redovima nije imao Kristijana Ronalda, ali su i pored toga bili apsolutni favoriti za trijumf protiv novog prvoligaša koji do ovog meča nije osvojio nijedan bod. Ipak, poveli su domaćini na startu utakmice sa penala, veoma brzo je Alvaro Morata poravnao rezultat, koji se na kraju ispostavio i kao konačan. Španac je u drugom poluvremu ponovo zatresao mrežu, ali je taj pogodak bio poništen zbog dosta malog ofsajda.

Fejnord – Sparta Roterdam 1:1

Fejnord je poveo na samom kraju prvog poluvremena, te je na odmor otišao sa golom prednosti. Na samom startu drugog dela igre gosti su poravnali posle „sumnjivog“ penala i tako na kraju ostali neporaženi u gradskom deriju.

Real Madrid – Kadiz 0:1

Aktuelni prvak Španije je prikazao najslabiju partiju od starta sezone, te su pretrpeli minimalan poraz na svom terenu od novog prvoligaša. Iako je Kadiz odluke postigao u 16. minutu, „Kraljevski klub“ do kraja susreta nije uspeo da stigne makar do boda.

Hetafe – Barselona 1:0

Poput njihovog glavnog konkurenta u borbi za titulu, tako je i Barselona potpuno podbacila na gostovanju u Madridu. Frenki De Jong je skrivio jedanaesterac prekog kojeg je Hetafe stigao do sva tri boda protiv zaista blede Barselone.

AZ Alkmar – Venlo 2:2

Zaista neverovatno šta radi AZ Alkmar u poslednja dva kola. Prošli put su ispustili neverovatnih četiri gola prednosti na gostovanju protiv Sparte Roterdam, a sada iako su imali prednost od 2:0 nakon 45 minuta igre, na kraju su morali da se zadovolje samo jednim osvojenim bodom, jer su primili pogotke pri samom kraju meča – 86. i 88. minut. Treba istaći da su od 41. minuta igrali sa igračem manje na terenu.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje