nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

LION – Nica 2:3

Lion je u poslednje kolo ušao sa velikom željom da stigne do treće pozicije na tabeli (koja vodi u Ligu Šampiona), ali na kraju su sami sebi „pucali u nogu“. Naime, usled „kiksa“ Monaka, pobedom bi ostvarili svoj cilj, ali su umesto toga moraju da se zadovolje plasmanom u Ligu Evrope. Iako su imali prednost na kraju prvom dela igre (2:1), ostali su bez ijednog boda, jer je Nica golovima u 50. i 57. minutu uspela da stigne do preokreta i tako ostavi Lion bez plasmana u elitno takmičenja.

Lens – MONAKO 0:0

„Kneževi“ su imali sudbinu u „svojim rukama“, odnosno u slučaju trijumfa zasigurno bi obezbedili treće mesto na prvenstvenoj lestvici. Iako su bili apsolutno dominantniji tim na terenu (65% poseda lopte, 19 udaraca ka protivničkom golu), jednostavno nisu uspeli da stignu do pogotka, te su čekali ishod sa duela Lion-Nica, gde je tim sa Azurne obale upravo odigrao u njihovu korist, te im Monako sada „duguje piće“.

NAPOLI – Verona 1:1

Najveći gubitnici ovog vikenda. Napolitanci su u poslednjem kolu imali „zicer“, jer bi osvajanjem sva tri boda protiv „nezainteresovane“ Verone osigurali TOP 4 i samim tim izborili izlazak u Ligu Šampiona. Stigli su do vodstva nakon jednog sata igre, ali su gosti poravnali rezultat 10 minuta kasnije. Do kraja susreta Napoli je napadao, ali nisu imali snage da dođu do drugog gola. Njihov „kiks“ je iskoristio Juventus, koji se tako „provukao“ i uspeo da zauzme svoje mesto među TOP 4 tima ove sezone.

Aston Vila – ČELZI 2:1

Još jedan tim ovog vikenda koji se borio za Ligu Šampiona, a nije uspeo da stigne do preko potrebne pobede. Ipak, ovoga puta sreća je bila na njihovoj strani. Londonski klub je i pored poraza na kraju zauzeo svoje mesto među TOP 4 kluba Premier lige, pre svega zahvaljujući svom gradskom rivalu – Totenhemu koji je kao gost savladao Lester Siti (2:4) i tako nije dozvolio „Lisicama“ da prestignu „Plavce“ na četvrtoj poziciji na tabeli.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje