petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

Sampdorija – INTER 2:2

Nakon dve sigurne pobede na otvaranju sezone, aktuelni prvak Italije se „okliznuo“ na gostovanju u Đenovi. Popularni „Neroazuri“ su na poluvreme otišli sa golom prednosti, ali ni to nije bilo dovoljno da na kraju stignu do novog trijumfa. Domaćini su na samom startu drugog dela igra poravnali rezultat na 2:2, a iako je bilo praktično čitavo poluvreme do kraja meča, izabranici Simonea Inzagija nisu uspeli da postignu još jedan pogodak koji bi im doneo ceo „plen“.

OLIMPIJAKOS – Atromitos 0:0

Vladajući šampion Grčke u uvodnom kolu za sezonu 2021/2022 nije uspeo da stigne do trijumfa na svom terenu. Atromitos je tako „smogao snage“ da odoli naletima domaćina koji su bili znatno bolji rival na terenu (2/3 poseda lopte u svojim nogama, 16 udaraca ka protivničkom golu), ali na kraju samo bod za „crveno-bele“ na startu šampionata.

BODO/GLIMT – Od 1:1

Još jedan aktuelni šampion svoje zemlje koji ovog vikenda nije ostvario pobedu, iako se to očekivalo. Bodo/Glimt ove sezone nije na nivou igara i rezultata kao iz minulog prvenstva, te su nakon ovog „kiksa“ ispustili prvu poziciju na tabeli koju je trenutno preuzeo Molde. Domaćini su u drugih 45 minuta igre potpuno kontrolisali posed lopte, ali jednostavno nisu kreirali dovoljan broj kvalitetnih prilika da bi stigli do pobedonosnog pogotka.

RAPID VIENA – Admira 1:2

Nastavljaju se slabe partije Rapida u novoj sezoni. Naime, klub iz glavnog grada Austrije ima samo dve pobede u prvih sedam kola, te već zaostaje 13 bodova za prvoplasiranim Salzburgom. Na ovom susretu, Rapid je na pauzu između dva poluvremena otišao sa golom prednosti, kojeg je postigao Srđan Grahovac u poslednjim momentima prvog dela igra. U nastavku, gosti su veoma brzo (51. minut) stigli do poravnanja, da bi u 86. minutu postigli gol i tako u potpunosti preokrenuli rezultat u svoju korist i „odneli“ sva tri boda sa ovog gostovanja. Kladioničarskim rečnikom rečeno – došao je prelaz 1/2, gde je kvota u pojedinim kladionicama bila oko @65.

Arsenal Tula – CSKA MOSKVA 2:2

Nikako da moskovski klub „uhvati“ pravi ritam ove sezone. Ovoga puta nisu mogli da pobede pretposlednju ekipu ruskog šampionata. „Armejci“ su dobro otvorili utakmicu, jer su stigli do prednosti već u 5. minutu, ali su domaćini izjednačili rezultat na semaforu do isteka prvog dela igre. Sredinom drugog poluvremena, Arsenal je stigao i do potpunog preokreta, ali je Fedor Čalov svojim pogotkom 15-tak minuta pre kraja meča „spasio“ svoj tim drugog uzastopnog poraza.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje