subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

 MILAN – Verona 2:2

Verona je ove sezone veoma „tvrd orah“ za favorite. Nakon što su „sapleli“ Romu i Juventus, ovoga vikenda osvojili su bod na gostovanju protiv Milana. Gosti su u 20. minutu imali prednost od dva gola, a „Rosoneri“ su do boda stigli u poslednjim momentima utakmice. Pritom, domaćini su tokom drugog poluvremena promašili jedanaesterac, dok su im nakon VAR signalizacije bila poništena i dva pogotka.

ARSENAL – Aston Vila 0:3

Velika pobeda u minulom kolu na Old Trafordu, je sada praktično „izbrisana“. Londonski klub je tako pretrpeo drugi vezani poraz na svom terenu, a ponovo nisu uspeli ni da postignu pogodak. Arsenal ima problema sa kreiranjem i realizacijom prilika za gol, nešto na čemu trener ekipe, Mikael Arteta mora ozbiljno da „poradi“.

FENERBAHČE – Konjaspor 0:2

Turski velikan je doživeo svoj prvi poraz u novoj sezoni, na utakmici gde je to bilo najmanje očekivano. Domaćini su poveli nakon pola sata igre, ali je taj pogodak na kraju posle pregledavanja snimke bio poništen. U nastavku utakmice Konjaspor dva pogotka i tako odneo sva tri boda sa ovog gostovanja.

BENFIKA – Braga 2:3

Nakon sjajnog starta šampionata, lisabonski klub je izgubio i drugu prvenstvenu utakmicu u nizu. Braga je pokazala da svakako ima kvalitet da se „bori“ za svim timova u ligi, a drugi put vezano odnose ceo „plen“ sa stadiona La Luž. U 63. minutu utakmice već je pisalo 0:3 na semaforu, a do kraja meča „Orlovi“ su barem uspeli da ublaže poraz.

Valensija – REAL MADRID 4:1

Iako se Valensija nalazi u velikim problemima (kako finansijskim, tako i igračkim) ponovo su demonstrirali da protiv jakih rivala na svom terenu umeju da odigraju izuzetno dobro. Ovoga puta pobedili su aktuelnog prvaka sa čak tri golova razlike. Veliki kuriozitet je taj, da fudbaler domaćeg tima – Karlos Soler upisao het-trik, a sve golove postigao je iz penala. Takođe, Rafael Varan je savladao svog golmana, dok je jedini pogodak za goste „delo“, Karima Benzeme.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje