petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

ROJAL UNION – Leuven 1:3

Poraz lidera belgijskog šampionata. Leuven je tako stigao do svog prvog trijumfa na gostovanjima ove sezone i to upravo na terenu prvoplasiranog tima lige. Gosti su nakon prvog poluvremena imali dva gola prednosti i već tada najavili veliko iznenađenje na stadionu „Joseph Marien“ u Briselu.

NICA – Mec 0:1

Treća uzastopna utakmica pred svojom publikom na kojoj Nica nije stigla do trijumfa. Ovoga puta, ostali su „praznih ruku“ protiv poslednjeplsiranog tima šampionata. Gosti su (ispostaviće se) gol odluke postigli nakon pola sata igre, a klub za Azurne obale do kraja susreta nije uspeo da makar izbegne poraz. Nije pomoglo ni 70% poseda lopte kao i 20 udaraca ka protivničkom golu.

A.Klagenfurt – SALZBURG 2:1

Redovni pratioci ove rubrike su sigurno primetili da je aktuelni prvak Austrije sve češće u istoj. Čak treći put u poslednja četiri kola. Ovoga puta, Salzburg je doživeo svoj prvi poraz u tekućoj sezoni. Statistički, gosti su bili dosta dominantniji tim na terenu, ali na kraju „uzalud“.

MILAN – Sasuolo 1:3

U prvih 12 kola nijedan poraz, a onda dva uzastopna u nacionalnom prvenstvu Italije za ekipu Milana. „Rosoneri“ tako po treći put uzastopno nisu uspeli da kod kuće savladaju Sasuolo. Samim tim, milanski klub je popustio priliku da preuzme i lidersku poziciju na tabeli. „Crveno-crni“ su prvi stigli do prednosti na ovom susretu, ali na kraju su ostali i bez ijednog osvojenog boda.

ĐURGARDEN – Varbergs 2:3

Na dva kola pre kraja švedskog šampionata – Đurgarden je imao šanse za titulu prvaka, ali nakon neočekivanog poraza u ovom kolu, ta mogućnost je i matematički izgubljena, otkako je Malmo dobio svoj meč i time stigao do šampionskog trona. Pritom, Đurgarden je ugrozio i svoju drugu poziciju na tabeli, jer bi AIK ili Elfsborg uoči završnog kola da ga „preskoče“ na prvenstvenoj lestvici.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje