petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

POGON – Varta 1:1

Domaćini su bili veliki favoriti u susretu protiv tima koji se nalazi u zoni ispadanja, ali nisu uspeli da osvoje ceo „plen“. Pritom, fudbaleri Pogona na kraju mogu da budu i zadovoljniji ostvarenim ishodom, jer su do izjednačenja stigli pogotkom duboko u sudijskoj nadoknadi vremena i time izbegli svoj prvi poraz na sopstvenom terenu u aktuelnoj sezoni.

RB LAJPCIG – Arminija Bilefeld 0:2

Veliki „kiks“ RB Lajpciga ovog vikenda. Pretrpeli su poraz na svom terenu od tima koji se nalazi na predposlednjem mestu na prvenstvenoj lestvici. Gosti su u 57. minutu došli do vodstva, a u 70. minutu susreta ostali su sa desetoricom igrača na terenu. Tada se očekivao i potencijalni preokret „Crvenih bikova“ usled brojčane prednosti, ali umesto toga Arminija Bilefeld je postigla i drugi pogodak i time „zaključala“ utakmicu.

Herta Berlin – BORUSIJA DORTMUND 3:2

Sa epitetom velikog favorita popularni „Milioneri“ su gostovali u Berlinu, ali su na kraju teren napustili pognutih glava. Nije im pomogla ni činjenica da su nakon prvog dela igre imali minimalnu prednost na svojoj strani (0:1), a „porozna“ defanziva od samog starta sezone, ovoga puta ih je „koštala“ mnogo. Popularni prelaz „iz dvojke u keca“, gde je kvota iznosila oko @41.

REAL MADRID – Kadiz 0:0

Seriji od sedam uzastopnih prvenstvenih pobeda „Kraljevskog kluba“ ovoga vikenda je došao kraj. Real Madrid uprkos kadrovskim problemima bio je ogroman favorit protiv predposlednje ekipe španskog šampionata. Timu Karla Anćelotija nije pomoglo ni to što su imali čak 82% poseda lopte, 36 udaraca ka protivničkom golu, 13 kornera, da na kraju stignu do sva tri boda.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje