petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

OSIJEK – Slaven Belupo 1:2

Loš početak drugog dela sezone za Osijek. Bili su veliki favoriti ovoga vikenda, ali su pretrpeli poraz na svom terenu od tima sa donjeg dela tabele. Gosti su u jednom trenutku imali i dva gola prednosti, dok su domaćini do kraja susreta uspeli samo da „ublaže“ poraz preko novajlije u timu – Mija Čaktaša.

FULAM – Blekpul 1:1

Aleksandar Mitrović je ponovo postigao pogodak za Fulam, koji je ipak ostao bez celog „plena“ u susretu sa autsajderom Blekpulom. Ipak, utakmica će ostati upamćena po nemilom događaju – u uvodnom delu utakmice jednom od navijača je pozlilo na tribinama (srčani udar), a iako mu je ukazana momentalno lekarska pomoć, nažalost ishod je bio tragičan.

Ros Kaunti – RENDŽERS 3:3

Trebao je to da bude „lak zadatak“ za aktuelnog prvaka, ali na kraju dogodio se „kiks“. Rendžers je poveo u ranoj fazi utakmice preko novopridošlog – Amada Dialoa, ali je Ros Kaunti na poluvreme otišao sa prednošću na svojoj strani. U nastavku su „Policajci“ uspeli da preokrenu rezultat u svoju korist i kada je delovalo da upisuju sva tri boda, primili su pogodak u 96. minutu utakmice za 3:3 i tako definitivno razočarali brojne kladioničare.

AEK – Volos 1:2

Domaćini su odmah na startu meča promašili jedanaesterac i već tada su „kola krenula nizbrdo“ za njih. Ubrzo su primili gol za 0:1, ali su se svega četiri minuta kasnije rezultatski poravnali. U drugom delu igre, gosti su odigrali veoma kvalitetno, te su preko penala pri kraju susreta ponovo stigli do prednosti. Volos je na par minuta pre isteka 90-tog ostao sa igračem manje na terenu, ali su uspeli da sačuvaju vodstvo i tako stignu do velike pobede u Atini.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje