subota, 11. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

MANČESTER JUNAJTED – Sautempton 1:1

Nova utakmica i novo „mučenje“ posrnulog engleskog giganta. Nakon eliminacije u FA Kupu i remija na strani protiv Barnlija, sada samo skromnih 1:1 protiv Sautemptona pred svojom publikom. I ponovo su „Crveni Đavoli“ imali prednost nakon prvog dela igre, koju na kraju nisu uspeli da sačuvaju. Velikan sa Old Traforda imaće mnogo problema da bude među TOP 4 tima Premier lige i tako izbori plasman u Ligu Šampiona, a posebno brine i velika golgeterska „kriza“ u kojoj se nalazi – Kristijano Ronaldo, jer reprezentativac Portugala nije postigao pogodak na poslednjih šest duela u nizu.

Bohum – BAJERN MINHEN 4:2

Definitivno najveće iznenađenje vikenda za nama. Novi bundesligaš je uspeo da savlada aktuelnog prvaka Nemačke i da pritom postigne čak četiri pogodaka. Gosti su dobro otvorili meč i stigli do vodstva, ali su fudbaleri Bohuma u periodu od 14. do 44. minuta postigli spomenute golove i time najavili veliku senzaciju. U drugom poluvremenu, „Bavarci“ su preko Roberta Levandovskog (njegov drugi gol na suretu) uspeli samo da „ublaže“ poraz.

GALATASARAJ – Kajzerispor 1:1

Šesta prvenstvena utakmica u nizu na kojoj Galatasaraj nije uspeo da stigne do trijumfa. Stoga, klub iz Istanbula trenutno zauzima tek 13. mesto na tabeli sa samo tri poena više u odnosu na zonu ispadanja. Gosti su sredinom drugog dela igre poveli rezultatom 0:1, ali je koliko-toliko svojim golom u 85. minutu – Mostafa Mohamed obradovao domaće simpatizere.

MONAKO – Lorijen 0:0

Nikako da Monako „uhvati pravi ritam“. Nakon pobede protiv Liona u proteklom kolu, sada samo remi bez golova u susretu sa Lorijenom. Domaćini su imali 2/3 vremena posed lopte, 15 udaraca ka protivničkom golu, izveli su 11 kornera, ali na kraju sve je bilo uzalud, jer nisu uspeli da stignu do mreže gostiju, koji su osvojili veoma vredan bod u borbi za opstanak u ligi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje