nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

FEJNORD – Groningen 1:1

Nakon poraza u proteklom kolu, sada samo bod pred svojim fanovima za Fejnord u susretu protiv Groningena. Gosti su sredinom prvog poluvremena stigli do vodstva, dok je klub iz Roterdama poravnao rezultat na 20-tak minuta pre kraja meča, ali do potpunog preokreta nisu mogli. Dva slabe utakmice u nizu za Fejnord i veliki „korak unazad“ u potencijalnoj borbi za naslov prvaka Holandije.

BAJERN MINHEN – Bajer Leverkuzen 1:1

„Farmaceuti“ ove sezone igraju veoma dobro, a to su još jednom potvrdili ovoga vikenda, jer su osvojili bod na gostovanju kod aktuelnog šampiona Bundeslige. „Bavarci“ su poveli golom – Niklasa Zilea, a izjednačenje gostima doneo je Tomas Miler svojim autogolom (nakon nesporazuma sa golmanom – Svenom Ulrajhom).

JANG BOJS – Lucern 2:2

Odlično je započela utakmica za domaćine, koji su već nakon 10 minuta igre imali prednost od dva gola razlike i tada je delovalo da dolaze do „laganog“ trijumfa. Ipak, gosti nisu „klonuli“ posle dva brza primljena gola na startu meča, te su u završnicama oba poluvremena uspevali da zatresu mrežu favorizovanog rivala i tako na kraju osvoje veoma vredan bod u njihovoj borbi za opstanak u ligi.

Istra 1961 – HAJDUK 1:1

Veliki „kiks“ splitskog kluba na gostovanju protiv pretposlednjeg tima hrvatskog šampionata. „Bijeli“ su poveli nakon pola sata igre, dok su domaćini stigli do poravnanja u 54. minutu susreta. Hajduk je već u sledećem napadu ponovo vratio prednost na svoju stranu, ali je taj pogodak poništen nakon signalizacije iz VAR sobe.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje