petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

BENFIKA – Vizela 1:1

Veoma loše je započela utakmica za lisabonske „Orlove“, koji su na samom startu ostali sa igračem manje na terenu (Adel Tarabt je dobio direktan crveni karton). Gosti su brojačanu prednost materijalizovali sredinom drugog poluvremena, dok su domaćini 10 minuta kasnije poravnali rezultat, ali nisu mogli do potpunog preokreta.

ATALANTA – Đenova 0:0

Nikako da Atalanta konsoliduje redove u tekućoj sezoni. Ovoga puta samo remi bez golova na svom stadionu protiv ekipe sa dna tabele. Klub iz Bergama sada „opasno visi“ za mesto među TOP 4 tima italijanskog prvenstva, dok je Đenova sa druge strane zabeležila svoj sedmi uzastopni remi u „Serie A“.

Liberec – SLAVIJA PRAG 1:0

Liberec je autogolom u 14. minutu meča stigao do prednosti, ali su nedugo zatim ostali sa desetoricom fudbalera na terenu. Od tog momenta, Slavija Prag je bila apsolutno dominantniji tim u polju, ali nikako nisu uspevali da dođu do gola. Na kraju su domaćini ostvarili pobedu, a da pritom nisu uputili nijedan udarac u okvir protivničkog gola!

Lozana – JANG BOJS 2:2

Aktuelni šampion Švajcarske „se sapleo“ u susretu protiv poslednjeplasiranog tima lige, koji je do ovog kola bio u seriji od 10 poraza u nizu (gledajući prvenstvene i kup utakmice). Lozana je posle prvog dela igre imala prednost na svojoj strani, dok je gostima na početku meča gol poništen nakon VAR signalizacije. U nastavku je Jang Bojs uspeo da preokrene rezultat na semaforu, ali pravi „šok“ za njih usledio je u sudijskog nakodnadi vremena, kada su domaćini uspešno realizovali jedanaesterac i tako stavili „tačku“ na spomenutu seriju neuspeha.

PARTIZAN – Napredak 0:0

Partizan se nakon ubedljivog poraza od Fejnorda u okviru Lige Konferencije, sada „okliznuo“ i u nacionalnom prvenstvu Srbije, jer pred svojom publikom nisu savladali kruševački Napredak, koji se od početka kalendarske 2022. godine nalazio u zaista lošoj formi. Za „crno-bele“ ovo je ogroman „kiks“, jer su tako ukazali priliku Crvenoj Zvezdi da eventualnom pobedom u duelu protiv Metalca, upravo i preuzmu lidersku poziciju na tabeli u Superligi Srbije.

Krila Sovjetov – ZENIT 1:1

Dugo se šampion Rusije „mučio da slomi otpor“ rivala, a do pogotka su došli tek u 87. minutu susreta. Tada je delovalo da ceo „plen“ odlazi u Sankt Petersburg, ali se domaćini nisu predavali, te su u nadoknadi vremena došli do poravnanja rezultata i tako potpuno „iznervirali“ favorizovane goste, koji su u poslednjim momentima utakmice „zaradili“ i crveni karton.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje