sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

TRABZONSPOR – Karagumruk 1:1

Četvrta uzastopna utakmica na kojoj Trabzonspor nije stigao do pobede u nacionalnom prvenstvu Turske. Gosti su poveli u sudijskoj nakoknadi prvom dela igre, dok su domaćili u nastavku uspeli da poravnaju rezultat i na kraju osvoje „samo“ jedan bod. Uprkos tome, Trabzonspor je ubedljivo lider na prvenstvenoj tablici i samo je pitanje momenta kada će i oficijalno postati novi šampion Turske.

TOTENHEM – Brajton 0:1

Totenhem se do ovog kola nalazio u sjajnoj formi i bio je veliki favorit u susretu protiv popularnih „Galebova“ koji su nakon Arsenala, sada kao gosti uspeli da savladaju i Totenhem. Delovalo je da neće biti pobednika, ali je fudbaler gostiju – Leandro Trosar na samom isteku 90. minuta uspeo da postigne jedini pogodak na meču. Totenhem je ovim „kiksom“ značajno sebi zakomplikovao situaciju za mesto među TOP 4 tima Premier lige.

JUVENTUS – Bolonja 1:1

Seriji od 12 uzastopnih pobeda Juventusa u susretima protiv Bolonje ovog vikenda je došao kraj. Gosti su preko svog ponajboljeg strelca – Marka Arnautovića došli u 52. minutu meča. Bolonja je bila i nadomak prve protiv torinskog kluba nakon 11 godina, ali su u završnici susreta dobili dva crvena kartona i utakmicu okončali sa devetoricom igrača na terenu. Popularna „Stara Dama“ je uspela da materijalizuje brojčanu prednost u polju, te pogotkom – Dušana Vlahovića duboko u sudijskoj nakoknadi vremena da izbegne poraz.

HOFENHAJM – Grojter Firt 0:0

Klub iz Zinshajma je u očiglednom padu svoje forme, jer je ovo bila peta prvenstvena utakmica u nizu na kojoj nisu osvojili ceo „plen“. Ovoga puta remi bez golova u susretu protiv već „prežaljenog“ Grojter Firta. Hofenhajm je tako ostao bez planirane pobede, te su smanjili svoje šanse da izbore plasman u neka od evropskih takmičenja naredne sezone.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje