ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

UNION BERLIN – Grojter Firt 1:1

Union Berlin na svom terenu nije uspeo da savlada „prežaljeni“ Grojter Firt i time značajno ugrozili svoj „izlazak“ u Evropu naredne sezone. Gosti su imali prednost nakon prvog dela igre, dok je berlinska ekipa stigal do poravnanja rezultata nakon velike greške defanzivaca Grojter Firta. Ipak, do potpunog preokreta nisu mogli.

BORUSIJA DORTMUND – Bohum 3:4

Zaista sjajna utakmica odigrana je na stadionu „Signal Iduna Park“. Bohum je već u 8. minutu susreta ima dva gola razlike, ali je Erling Haland svojim het-trikom preokrenu rezultat u korist popularnih „Milionera“. Ipak, gosti su u završnici meča ponovo postigli dva veoma brz gola i tako odneli pobedu iz Dortmunda.

Majnc – BAJERN MINHEN 3:1

„Bavarci“ su proteklom kolu proslavili svoju 10. uzastopnu titulu prvaka Bundeslige, te je ovog vikenda očigledno došlo do opuštanja u njihovoj igri. To je iskoristio Majnc, koji je drugi put zaredom na svom terenu pobedio bavarskog velikana, a „Petice“ su samo potvrdile sjajna izdanja koja ove sezone prikazuju pred domaćom publikom.

SEVILJA – Kadiz 1:1

Nakon osvojanje celog „plena“ nedavno na gostovanju kod Barselone, Kadiz je ovoga puta stigao do boda u Andaluziji. Sevilja je povela već na samom startu susreta, dok je u 66. minutu Lukas Perez postavio konačnih 1:1 nakon sjajno izvedenog slobodnog udarca. Veoma bitan bod za Kadiz u njihovoj borbi za opstanak u eliti.

SPARTA PRAG – Hradec Kralove 1:1

Sparta Prag ovog vikenda na svom terenu nije uspela da trijumfuje u susretu protiv Hradec Kralove, iako su prvi stigli do vodstva. Ipak, na kraju samo bod iz ovog duela koji ih i definitivno udaljio od „borbe“ za naslov šampiona Češke.

OSIJEK – Istra 2:2

Odlično je Osijek otvorio ovaj meč, te su nakon svega 12. minuta igre imali vodstvo od dva gola razlike. Ipak, na odmor između dva poluvremena otišlo se sa nerešenim rezultatom 2:2. U nastavku su domaćini pokušali, ali nisu „smogli snage“ da dođu do trijumfa, te je gotovo izvesno njihova „trka“ za šampionsku titulu gotova.

Lokomotiva Zagreb – DINAMO ZAGREB 1:1

Dinamo Zagreb ni treći put zaredom nije savladao svoju „filijaju“ Lokomotivu, koja je nakon prvih 45 minuta imala vodstvo nakon uspešno realizovanog penala. Na samom startu drugog poluvremena „Modri“ su poravnali rezultat i kada su svi očekivali prelaz „iz keca u dvojku“ (koji nije bio toliko redak slučaj u međusebnim duelima), on je na kraju ipak izostao.

DINAMO MOSKVA – Ural 2:3

Još jedan tim koji je vikenda za nama ostao bez šansi da se domogne titule prvaka. Dinamo Moskva je upisao drugi poraz u nizu, ovoga puta od Urala. Gosti su tako osvojili veoma vredne bodove u „borbi“ za opstanak, dok sa druge strane moskovki klub ima zadatak da „odbrani“ drugu poziciju na tabeli koja vodi u kvalifikacije za Ligu Šampiona.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje