četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

LIVERPUL – Totenhem 1:1

Utakmicu koju su brojni kladioničari imali na svojom tiketima u subotu veče, uglavnom za veliku većinu njih nije završila pozitivnim ishodom. Liverpulu je svakako bila potrebna pobeda za nastavak „trke“ za naslov prvaka Premier lige, ali je ona na kraju izostala. Gosti su prvi stigli do prednosti, „Redsi“ su poravnali rezultat na 15-tak minuta pre kraja meča, ali na kraju do potpunog preokreta nisu mogli. Nakon ovog vikenda deluje da je „borba“ za titulu šampiona Engleske gotovo odlučena (Mančester Siti).

ČELZI – Vulverhempton 2:2

U prvih 45 minuta nije bilo golova („Plavica“ poništen pogodak posle intervencije iz VAR sobe), da bi u nastavku za svega tri minuta – Romelu Lukaku uspeo da postigne dva gola. Ipak, „Vukovi“ su pokazali borbeni karakter, izbegavši poraz pogotkom bukvalno u poslednjim sekundama utakmica, duboko u sudijskoj nakoknadi (predhodno su preko Trinkaa u 79. minutu smanjili prednost londonskog kluba).

BAJERN MINHEN – Štutgart 2:2

Nakon osvoje 10. titule prvaka Bundeslige u nizu, minhenski Bajern je značajno posustao. Posle poraza u proteklom kolu na gostovanju protiv Majca, ovoga vikenda samo remi protiv tima koji se bori za opstanak. „Švabe“ su poveli već u 8. minutu utakmicu, ali su „Bavarci“ na poluvreme otišli sa prednošću na svojoj strani. U nastavku su gosti uspeli da poravnaju rezultat na 2:2, koji se ispostavio i kao konačan ishod. Domaćini su susret okončali sa desetoricom igrača na terenu, otkako je u sudijskoj nadoknadi vremena Kingsli Koman dobio direktan crveni karton.

PARIZ SEN ŽERMEN – Troa 2:2

Utakmica je odlična počela za novog šampiona Francuske, koji su posle 25. minuta igre imali prednost od dva gola razlike. Ipak, gosti se nisu predavali, te su veće do 49. minuta uspeli da dođu do izjednačenja. Do kraja susreta „Svetci“ su imali terensku inicijativu, dok im je treći pogodak na meču poništen nakon signalizacije iz VAR sobe.

TVENTE – Fortuna Sitard 1:2

Tvente je porazom u ovom kolu ostao bez šansi da stigne do treće pozicije na tabeli, koja direktno vodi u Ligu Evrope. Doživeli su neuspeh pred svojom publikom od tima koji se bori za opstanak. Svi golovi postignuti su u prvom delu igre, dok u drugom poluvremenu uprkos velikoj inicijativi, domaćini nisu uspeli da barem izbegnu poraz.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje