petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

REAL MADRID – Betis 0:0

„Prazne puške“ na zatvaranju sezone za novog šampiona Španije. Ipak, nije to bilo posebno neočekivano, imajući u vidu da „Kraljevskom klubu“ predstoji veliko finale Lige Šampiona naredne subote protiv Liverpula, te su sigurno misli već sada usmerene ka tom duelu. Real Madrid tako po peti put uzastopno na svom terenu nije uspeo da savlada Betis, a još više je iznenađujuće da nisu postigli nijedan pogodak na tim susretima!

ATALANTA – Empoli 0:1

Daleko je Atalanta od kvalitetnih izdanja koje su prikazivali tokom poslednjih nekoliko godina, a to su pokazali i na „zatvaranju“ sezone pred svojom publikom. Minimalan poraz od ekipe Empolija i pored toga što su domaćini uputili čak 40 udaraca ka protivničkom golu i izveli 15 kornera.

SALZBURG – A.Klagenfurt 1:1

Odavno je Salzburg obezbedio novi naslov prvaka Austrije, te ova utakmica nije imala nikakav rezultatski značaj. Gosti su poveli na samom početku drugog dela igre, dok su favorizovani domaćini izbegli poraz pogotkom u sudijskoj nadoknadi i tako sezonu okončali bez neuspeha na svom terenu.

ALMERIJA – Alkorkon 1:1

Prvoplasirani protiv poslednjeplasiranog tima na tabeli i kao po nepisanom pravilu „kiks“ velikog favorita. Almerija je tako uspustila sjajnu priliku da pobedom protiv „prežaljenog“ rivala direktno se plasira u elitni rang španskog fudbala, te u poslednjem kolu moraju „da strepe“. Pritom, do boda na ovom susretu stigli su tek u 93. minutu meča.

AIK – Sirius 2:2

Sjajno prvo i veoma „mršavo“ drugo poluvreme. Gosti su već u 40. minutu imali prednost od dva gola, ali se na odmor otišlo nerešenim ishodom, jer su fudbaleri AIK-a u samoj završnici prvog dela igre uspeli da postignu dva brza gola. U nastavku nije bilo više pogodaka, čime je AIK dopustio Hakenu i Hamarbiju da se bodovno izjednače na vrhu tabele.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje