subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

Fulam – LIVERPUL 2:2

Jedan od dva glavna kandidata za naslov prvaka Premier lige, se „okliznuo“ veću uvodnom kolu na gostovanju protiv novog prvoligaša. Londonski klub je tokom utakmice dva puta imao prednost na svojoj strani zahvaljujući golovima Aleksandra Mitrovića, dok su gosti poravnavali rezultat preko Darvina Nunjeza, odnosno Mohameda Salaha. „Redsi“ u sudijskoj nakodnadi vremena mogli da stignu i do potpunog preokreta, ali je udarac sa distance kapitena – Džordana Hendersona zatresao prečku domaće ekipe.

MANČESTER JUNAJTED – Brajton 1:2

Nova sezona, novi trener, novi igrači, ali problemi stari na popularnom „Teatru snova“. Domaća ekipa je baš slabo izgledala tokom prvog dela igre, što su gosti preko Paskala Grosa umeli da „kazne“ i da posle prvih 45 minuta imaju prednost od dva gola. U nastavku su „Crveni Đavoli“ bili agresivniji i konkretniji u fazi napada, ali usled dva velika promašaja Markusa Rašforda, više od utešnog pogotka nisu mogli. Na kraju razočaravajući ishod na debiju novog šefa struke – Erika ten Haga na klupi „posrnulog“ engleskog velikana.

KLUB BRIŽ – Varegem 1:1

Nakon poraza u proteklom kolu na gostovanju protiv Eupena (2:1), aktuelni prvak Belgije je ovog vikenda odigrao samo 1:1 pred svojom publiko u susretu sa Varegemom. Nije bilo pogodaka u prvom poluvremenu, ali odmah na startu drugog dela igre Klub Briž je došao do vodstva. Ipak, gosti se nisu predali, te su na 20-tak minuta pre kraja meča uspeli da poravnaju rezultat na semaforu i tako osvoje bod na jednom od najtežih gostovanja u sezoni.

Varaždin – DINAMO ZAGREB 1:1

Prvi „kiks“ u novoj sezoni za vladajućeg šampiona hrvatskog fudbala. Gosti iz Zagreba su stigli do prednosti u sudijskoj nadoknadi vremena prvog dela igre i tada je delovalo da u nastavku treba samo da „odrade posao“. Međutim, fudbaleri Varaždina su odigrali veoma dobro drugo poluvreme, a u 63. minutu susreta i da dođu do poravnanja rezultata. Do kraja utakmice više nije bilo pogodaka, te su favorizovani „Modri“ ostali bez očekivane pobede.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje