četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

BARSELONA – Rajo Valjekano 0:0

Silno pojačana Barselona ovog leta je na početku sezone za mnoge imala „zicer“ za pobedu na svom terenu. Ipak, do iste nije došla. Epitet za najboljeg pojedinca utakmice poneo je golman gostiju – Stole Dimitrijevski koji je zaista sjajno branio. Pritom, dosta neverovatno zvuči podatak da Barselona na trećoj utakmici zaredom protiv Rajo Valjekana nije uspela da postigne nijedan pogodak!

FEJNORD – Herenven 0:0

Nakon sjajnog izdanja u uvodnom kolu, posebno u napadačkom smislu kada su postigli čak pet pogodaka na strani protiv Vitesea, sada su ostale „prazne puške“ pred svojim fanovima. Ekipa iz Roterdama je svakako bila dominantnija na terenu – 68% poseda lopte, 21 udarac, 7 kornera, ali na kraju nisu smogli snage da „slome otpor“ gostiju.

BAJER LEVERKUZEN – Augzburg 1:2

Nakon poraza u prvom kolu, očekivao se pozitivan „odgovor“ tima iz Leverkuzena, ali on je izostao. Augzburg je tako po prvi put odneo sva tri boda sa stadiona „BayArena“. Bez dileme utakmica koja je ovog vikenda „prodala“ mnoge kladioničare.

RB LAJPCIG – Keln 2:2

Još jedna „mina“ iz nemačke Bundeslige. „Crveni bikovi“ su na svom terenu bili veliki favoriti protiv „Jarčeva“, ali tu ulogu nisu uspeli da opravdaju. Povratnik u ekipu – Timo Verner je domaćinima doneo prednost, ali je Keln u finišu prvog dela igre poravnao rezultat i stekao brojčanu prednost na terenu nakon crvenog kartona kojeg je dobio – Dominik Soboslaj. U nastavku je RB Lajpcig poneo stigao do vodstva, koje je „ispušteno“ autogolom – Joška Gvardiola na 20-tak minuta do kraja meča. Treba napomenuti da su domaćem timu u prvih 45 minuta utakmice dva gola bila poništena nakon signalizacije iz VAR sobe.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje